Jump to content

NO1CANSTOPMEEE

The X
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NO1CANSTOPMEEE

  1. Sve bi bilo do jaja,da nisam chekao 15 sati da igram polufinale :D GG BMK
  2. PLAYGROUND ekipa uplatila malopre...Vidimo se u subotu GL
  3. A.P chekali smo ga da dodje,pa dok se namesti pa dok krenuli da igraju,i ta je grupa mnogo kasnila...
  4. Lepo recheno,kanter radi u lanu savrsheno najveci problem su bile grafichke na proshlom turniru shto ce biti sredjeno sada za koj dan i ja garantujem da kompovi nece da budu problem,a turnir je kasnio mnogo zato shto smo chekali urosha 3 sata da stigne i ispali smo ljudi...Ovoga puta toga nece biti morace da se posthuju satnice i sve ostalo,bice grupe nekoliko dana ranije i satnice,samo treba da se odredi datum...kome ne budu odgovarale satnice moci ce da se zhali na ruru da vidimo jel mozhe neshto da se uradi,a ne da dodju 4 na turnir i da kazhu da moramo da chekamo igracha toga nece biti ovoga puta...
  5. Brate ok,ja te drzhim za rech shto si mi rekao,josh samo nadji neke ribe i to je to :))) Ja iskreno mislim da je tur mogo za jedan dan da se odigra 10 ekipa na 10 kompa ceo dan finale ujutru 5-6 bi bilo i mislim da je to bolje reshenje ali ok vasha organizacija vi mislite da treba 2 dana da se igra poshtujem to,mi cemo da se iscimamo za kesh neki preko ako mozhemo...REALNO znam da nije lako da se organzuje turnir i da ne mozhe svima da se izadje u susret i svi da budu zadovoljni to je realnost uchinio si nam uslugu za uplatu hvala josh jednom vidimo se u subotu...GLHF svima ;)
  6. PLAYGROUND uplacuje novac sutra,sponzor nam je u nekoj frci danas tako da sutra 99% ide uplata... gl hf svima. @Edit: na koliko herca rade monitori?
  7. Ekipa PLAYGROUND uplacuje za dan,dva...gl hf.
  8. Ma samo satnice da budu do 4-5 sati popodne da bi se ljudi organizovali :)))
×
×
  • Create New...