Jump to content

Msn'Jagodina

The X
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Msn'Jagodina

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. shta je sa onima shto imaju accaunte na westu ? da ga duckamo ?> :) moj ceo tim igra na westu jer su kwalitetnije partije..
  2. Msn'Jagodina

    TURNIR U NS

    ajd onda stavite nas na rooster a mi cemo potvrditi za dan dva :)
  3. Msn'Jagodina

    TURNIR U NS

    nisam usho na rur 100 godine tek sam sad video topic... el ima mesto za jagodince ? :)
  4. el se prijavio neko za ovaj tur ?
  5. Msn'Jagodina

    Ruma FTW! :)

    e mi dolazimo sa 6 igraca tako da ako nekom fali jedan dacemo mu :) taj 6i je hteo samo da gleda ali ako nekom fali moze da igra za njega... dobar je player
  6. Msn'Jagodina

    Ruma FTW! :)

    aj samo sutra do 3 sata nam javite dal ima taj turnir ili ne . da znam dal da otkazujem prevoz itd.
  7. dota se ne instalira to je mapa, nemas pravu verziju warcrafta i to je jedini problem koji moze da se javi. moras da skines patch ja sam jedva namestio ne umem da objasnim kako :)
  8. Msn'Jagodina

    Ruma FTW! :)

    brate ja sam za da se tur odrzi i sa 6 ekipa .... sistem je sledeci. 3000 igraoni 3000 2. mestu swe ostalo prvom. grupe dve po 3 tima best of 3 prolaze prve 2 i polufinale 1. mesto iz jedne grupe sa 2. iz druge grupe i obrnuto... mozda predlog zvuci glupo ali vec smo organizovali prevoz i swe ostalo i igra nam se. btw ako se tako bude igralo tur moze potrajati ceo dan :) btw ako se navata josh koja ekipa bice josh bolje.
  9. Msn'Jagodina

    Ruma FTW! :)

    odbijam da poverujem da u srbiji nema 8 ekipa koje bi dosle na tur...
  10. Msn'Jagodina

    Ruma FTW! :)

    u kolko sati da dodjemo ? i kazi nam ime ulice i tako to :)
  11. auuu posto znam kako je bilo u jgd na 10 kompa verovatno necemo da dodjemo... a i rumi se organizuje tako da tamo nastupamo jbg ne planirajte nas. :)
  12. Msn'Jagodina

    Ruma FTW! :)

    eMo Jagodina ( kibo celle igor pera zeka ) dolazimo i ako nije problem pare na ruke da vam damo. uploaduj preko img shacka slike nmg ih otvorim.
  13. lepo lepo ... ajd dodaj samo u koliko sati treba da se bude tu, neku slicicu igraonice i broj kompova... Jagodinci dolaze verovatno samo da vidimo za prevoz i to... I bravo sto je ufur samo hiljadu dinara nadam se da ce doci puno ekipa.
  14. Msn'Jagodina

    NAJAVA!

    ajde pravi novi topic za prijavljivanje i sa informacijama ... nema nista od ovog tura u jagodini... bolje sto pre da bi se skupile i organizovale ekipe....
  15. pa brate verovatno ce turnir biti otkazan... jer sa 5 ekipa od koje su 3 moje nije izvodljivo da se odrzi tur... nadam se da ce bar ovaj u rumi uspeti...
×
×
  • Create New...