Jump to content

lumendal

The X
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About lumendal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Aham, znaci da ne pokusavam da skapiram graficke :) Pa verujem da je dobro to sto si preporucio, nego sad gledam prvo po sajtovima koji prodaju kompove na rate (bar dve - tri), a nisam video na tom sajtu da prodaju na rate , pa trazim ostalo, mada opet, sta mi vredi kad se ne razumem u najbitnije - graficke :/ failz
  2. Hm evo nasao sam neki komp na rate kosta tacno 250 e, ostale preformanse izgleda ima kako treba , 2.7 dual core, 2 giga, 500 gb hard, samo jos kad bih znao jel valjda nesto ova - ASUS nVidia GeForce GT210 512MB graficka? matična ploca Intel G31 chipset procesor Intel procesor opis Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz grafička karta nVidia grafička opis ASUS nVidia GeForce GT210 512MB memorija 2GB memorija opis 2GB DDR2 800Mhz tip memorije DDR2 hard disk 1 500GB hard disk 1 opis 500 GB SATA II 7200 rpm optički uredjaj DVD-RW kućiste ATX Midi Tower 450W napajanje 450W napajanje opis ATX 450W zvučna karta DA zvučna opis SB Integrisana 6.1 Dok npr za 270 E ima slicna opcija, 2.6 dual amd athlon, 2 gb, 320 gb hard disk, s tim sto ovde graficka ima 1 giga- Ati Radeon HD 4350 1GB, e sad da ne bi postovao svaki komp na koji naidjem, samo me zanima kad gledam, sta je znaci bitnije, tih 200 gb sto ima hard disk vise, ili 512 mb jaca graficka? za wow konkretno.kontam da je ova druga opcija bolja?
  3. Hvala svima na komentarima, aham znaci kao sto sam i pretpostavljao, graficka pravi najvecu razliku, vecu i od toga da li ima 2 ili 3 giga, da li ima 300 ili 400 gb, itd itd, jedino ne kapiram sta je ovo dual core, kad sam ja kupovao kompove to je bilo 2-2,5 gigaherca ili kako vec, nije bilo dual quadripl itd korova, jel to kad pise dual 2.5 ghz znaci da ukupno ima toliko, ili svaki od tih korova? "pa radi sve dovoljno dobro sa 2 ako je ostatak delove dobar i ako ne skidas internet explorer toolbarove " = ovo nisam skapirao? cisto da znam sta je to, da se ne zajebem da skidam :P mada ako ne koristim explorer, nego mozilu ili chrome, predpostavljam da ne moram da brinem? :) Eh da , i znaci bitno je koji windows imam, znaci xp nikako, koji je najbolji za gaming, sedmica? Hmm znaci sve se vrti oko graficke karte, pa dobro, makes sense :)
  4. Uhh, pravo uzivanje, steta sto nije bilo polu finale ili finale :), ne znam, iskreno nisam mislio da ce obojica tako daleko da doguraju, sobzirom da su poceli da igraju toliko kasnije nego vecina ovih igraca, ali oni ne prestaju da iznenadjujuj svojom pametnom igrom. Mislim, cetvrta partija, koliko je bila intezivna borba oko pozicioniranja tenkova, to je neverovatno.. Svidja mi se ovaj top4, samo jos kad bio FruitDealer bio umesto NesTea, bilo bi savrseno, ovako...pa, videcemo kako ce NesTea odigrati protiv vrhunskih terana, pokazao je da je evidentno superioran u ZvZ, sad ostaje da vidimo druge match up-e. Sto se tice banshee u TvT match upu, jbg, 2 shotuje radilice, mnogo je mocna, pa cak i kad protivnik ima spreman odgovor, velike su sanse da ce da ubije 5-6 radilica i isplati svoju cenu, a da ne pricam kad nema.... Svidja mi se kako SC 2 Terrani zaista odgovoraju BW proovima, em sto mnogo fino mogu da harasuju dropshipima koji lece, em sto vikinzi su takodje jako zanimljivi sa land opcijom, a da ne pricam koliko su ti igraci jaki kada krenu u containove sa tenkovima i marincima... U svakom slucaju, dan odmora sutra, pa u polu finala :)
  5. Evo za one koji ne mogu sami da se snadju, link opet - prvo ide zagrevanje Zenio vs NesTea, a onda Nada vs Boxer http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=TUski
  6. Ehh da, to je najbolji deo svega ovoga, ovo je tek pocetak, tek drugi turnir, tek 0.0000000000000000000000001% od onoga sto predstoji :) Juce FruitDealer, danas Fake Boxer, sutra neko treci, dok za to vreme stare SC BW zvezde se zagrevaju, doduse neke se i vec zagrejale, bice ovde velika borba, za svako mesto na turniru, a kamoli za neki bolji plasman... Zato za one koji uzmu na ova tri GSLa S codove, to je kao da su uboli jack pot, i prvi seli na voz za uspeh, sto ce drugi morati da jure i jure i jure i... jure :)
  7. ROFL Sting, hahahaahahaahahahaahahahaahah, koji jebeni win, hahahaahahahahaahaha :))))))))))))))))))))))))) zamalo da nisam probudio moje koliko se jako smejem :D :D :D Evo bas procitah na TLu intervjuu, jako dobri odgovori, svaka cast i njemu i Kyrixu, za epic mec, i epic prvu i petu partiju, zaista mec vredan cetvrtfinala, i to obojica novajlije, ko bi rekao..
  8. Imam bas neko staro sranje, sa integrisanom grafickom kartom, koja ni ne moze da se menja :( star 5-6 godina, mislim ionako raidujem sa posla ( iz igraone) vec dugo, kuci sam jedino mogao da blejim u wowu, i to van dalarana jel je tu bas seckalo, ali sad bih hteo da pocnem malo vise od kuce da igram, lakse mi je i jednostavnije, pa me cisto zanima da li za tu neku cifru koji sam spomenuo moze da se nabavi masina na kojoj bi kata radila :) or i have to try harder :P
  9. Posto moram da kupim nov komp za kataklizmu, jer moja stara krntija vise ne moze da podnese wow, tj od novog patcha sa fancy vodom grafika je otisla u k.... i ne mogu ni da se logujem, a ne razumem se preterano u performanse kompova, a i nisam bas jak sa parama, zanima me ako ima neko ko prati cene kompova, i razume se u wow, da mi kaze da li bi za oko 250 e, mogao da se kupi komp bez monitora (njega sam menjao ove godine) na kome bi radila kata, naravno ne high quality, low ili normal graph, cisto da mogu da raidujem sa nekim prosecnim-nizim fpsom. Hvala unapred na odgovoru, izvinjavam se ako sam ovo treba da postavim u pod forumu o kompovima, sobzirom da pitanje spada u oba foruma, izabrao sam ovaj.
  10. Erm, fungal ne bi pomogao :( iz dva razloga, iz prvog, ionako je spredovao marince, tako bi fungal retko bio efikasan, jer nikad nisu bili u grupama, drugo pozicioniranje borbi nije nikako bilo za fungal, vec za banelinge (koje je doduse i imao, ali svaki resurs za njih mu je znacio). Sobzirom da je Kyrix bio konstantno pod pritiskom, nekad nije mogao bas iste sekunde cim digne lair da upgraduje speed, koliko god da je bitan, prioritet mu je bilo da prezivi, a vrlo cesto je bilo na granici. Ako je vec nesto mogao da pokusa u prvoj partiji sto nije, to bi recimo bilo par baneling mina, ali opet, prva je bila toliko brzog tempa, da nije imao previse vremena da improvizuje, jednostavno protivnik mu nije davao da dise.
×
×
  • Create New...