Jump to content

Velijah

The X
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Velijah

  1. @f4ts0 Glavi glumac je nagruvan, zato sto je telo koje nosi vojnog kvaliteta, tj budzeno, tako da je sasvim ok. Tako je u knjizi (koja je izvikana). Inače, sviđa mi se kako je Netfilx nanjušio da je pravi momenat za cyberpunk seriju. Tokom narednih nekoliko godina ta tema će se masovno eksploatisati jer je to nova in tema. Ono što je pre nekoliko godna bila fantasy tema, pa sf sada je cyberpunk. Blade Runner nastavak je dao zeleno svetlo a sa startne pozicije na semaforu su krenuli Altered Carbon serija i Cyberpunk 2020 igra Project REDa. GiTS ameri-treš ne pominjem.
  2. Za milenijalce koji zive sa roditeljima, a veci deo su svetske igracke populacije, Quake ne postoji, niti ce taj tip igara ikada postojati.
  3. Kod mene sve ok. Svi prijatelji igraju. Protivnik pikuje MK, mi ga oderemo. Mi pikujemo MK, mi ih oderemo. Ranked - nikad laksi plusevi. Lagana Dota.
  4. Mail je otišao za sve ekipe za sve dodatne informacije, najbrze odgovore cete dobiti na Dota2 kanalu KlanRUR discord servera.
  5. Evo formata i timova: https://www.toornament.com/tournaments/5835797b140ba03f668b462d/information Uskoro stiže i mail za sve timove sa servisnim detaljima oko turnira.
  6. Oprema postoji. Ako bas zelis svoj mis ili tastaturu, trebalo bi da bude plug&play bez potrebe za instaliranjem dodatnih drajvera.
  7. @Prc Mozes slobodno da trazis saigraca ovde za turnir, a mozes da otvoris i novu temu povodom toga ako bas zelis.
  8. Od 25. do 27. novembra u hali 2 beogradskog Sajma biće održana velika manifestacija Games.con. KlanRUR će u okviru manifestacije na svom štandu u nedelju 27. novembra održati shuffle Counter Strike: Global Offensive turnir. PRIJAVLJIVANJE Prijavljivanje za turnir traje od 21. Oktobra do 24. Novembra 2016 godine. Kotizacija iznosi 300 dinara po osobi. Na licu mesta će shuffle metodom biti napravljene ekipe Prijavljivanje na turnir se obavlja putem uplaćivanja kotizacje na račun Pored uplate, popunite Google formu sa imenom i potrebnim podacima i kontaktima: https://goo.gl/forms/H59KpedLQmi5g0GI2 VAŽNO: Kotizacija za turnir se računa i kao trodnevna karta za Games.con festival, tako da nema potrebe za kupovinom posebnih karata za ulaz na festival Kako popuniti uplatnicu: Ime i prezime: Vaše ime i prezime iz prijave Svrha uplate: CS:GO turnir, ime i prezime Primalac: Magic Sparrow, Beograd Broj računa: 160-458299-57 Google Formular: https://goo.gl/forms/H59KpedLQmi5g0GI2 PRAVILA Igraće se standardne CS:GO takmičarske mape. Potrebno je imati validan Steam nalog. Potrebno je imati nalog na KlanRUR forumu za potrebe komunikacije oko turnira. FORMAT Format će biti 5vs5 shuffle. Format će naknadno biti izabran na osnovnu broja prijavljenih igrača NAGRADNI FOND ASUS je obezbedio vredne robne nagrade za tri najbolje plasirane ekipe. 1. mesto - 5 x ASUS Cerberus tastatura 2. mesto - 5 x ASUS Cerberus slušalice 3. mesto - 5 x ASUS Cerberus miš + custom Republic of Gamers podloga INFORMACIJE Sva pitanja vezano za ovaj turnir možete postaviti u okviru teme na našem forumu, putem naše Facebook strane ili na redakcija@klanrur.rs
  9. Mislim da Istok nema ispod 30 godina. :D
  10. Trebao sam i @mohr da dodam u misljenja Dota2 personalitija. :D Ipak, jedan je @mohr .
  11. 26. novembar i 27. novembar 2016. godine su subota i nedelja. Precizne satnice, za sada nemamo, posto nemamo ni tačan broj računara na raspolaganju.
  12. Jedna od najpopularnijih MOBA na planeti i igra od koje je sve počelo, DOTA 2, pronašla je svoje mesto na GamesCon festivalu. Prijavite se već danas za DOTA 2 turnir koji će biti održan 26. novembra na Beogradskom sajmu, tokom trajanja GamesCona. Za pobednike su obezbeđene i vredne nagrade. 62 000 dinara za prvo mesto (broj prijavljenih timova ne utiče na novčanu nagradu za pobednike), kao i brojne robne nagrade. Osnovne informacije, propozicije i pravila nalaze se ispod. Ako ste zainteresovani, molimo vas da ih pažljivo pročitate i da se zatim prijavite na turnir. PRIJAVLJIVANJE Prijavljivanje za turnir traje od 21. Oktobra do 23. Novembra 2016. godine u ponoć. Kotizacija iznosi 5 000 dinara po timu (2500 promo period od ukoliko se prijavite i uplatite od 8. do 11. novembra!) Prijavljivanje na turnir se obavlja putem uplaćivanja 5000 dinara na račun 160-458299-57, sa svrhom uplate: učešće na Dota2 Turniru i ime tima . Primalac je: Magic Sparrow, Beograd. Pored uplate, potrebno je popuniti Google formu sa imenom tima i potrebnim podacima i kontaktima za svakog igrača VAŽNO: Kotizacija za turnir se računa i kao trodnevna karta za Games.con festival, tako da nema potrebe za kupovinom posebnih karata za ulaz na festival Broj Računa: 160-458299-57 Svrha Uplate: učešće na Dota2 Turniru, Ime Tima Primalac: Magic Sparrow, Beograd Google Formular: https://goo.gl/forms/zRiiqDgrUAKV3Pfn1 TIMOVI Timovi moraju imati pet igrača, ili maksimalno jednu zamenu u slučaju sprečenosti prijavljenog igrača da prisustvuje turniru Svi igrači moraju imati validan Steam nalog koji nije banovan Svi igrači bi trebalo da imaju validan KlanRUR forum nalog koji nije banovan, za potrebe komunikacije oko turnira FORMAT Igraće se Single Elimination plejof sistem, sa borbom za treće mesto U slučaju da na turniru bude dostupan veći broj računara i adekvatan broj timova, igraće se Double Elimination plejof sistem. Prva runda ostaje Single Elimination. Po završetku prijava biće objavljen finalni format koji se može promeniti u skladu sa brojem prijavljenih timova. NAGRADNI FOND Mesto: 62.000 dinara Mesto: Robne nagrade (biće naknadno objavljene) Mesto: Robne nagrade (biće naknadno objavljene) Sva pitanja u vezi turnira i organizacije, možete postavljati na KlanRUR forumu (ova tema) i na email: redakcija@klanrur.rs .
  13. Večeras ćemo u okviru redovnog programa na KlanRUR twitch kanalu deliti tri Molten Lava Mounts za igru Battlerite. Stunlock Studios i KlanRUR su obezbedili tri jahaća gmizavca za najbrže gledaoce. Da bi ste aktivirali ovaj mount, potrebno je da imate kopiju igre. Vidimo se večeras.
  14. Evo male statistike da potkrepi raspravu.
  15. Ne zaboravite: Igrice, Zabava, Takmicenje, Pobeda . Vas i nas hesteg na tviteru #IZTP . Ko zna zna. Izdvojte se iz mase. Samo pravi ljudi koriste ove bazvordove i hestegove.
  16. 1000 dinara je jedno prezderavanje na kiosku brze hrane. Vise ces vremena provesti u namestanju i apdejtovanju piratske verzije, nego sto ces igrati, u to malo slobodnog vremena sto imas.\ Ako ga igras danas zato sto ti se priigrao CS pa za sest meseci jos jednom, opet ti se isplati. "Kupi igru. Ispostuj developera. Ispostuj sebe." - Istok "Sever" Stokanović Prokić del Potro
  17. 1. ppd Peter Dager $2,618,120.36 | 2. UNiVeRsE Saahil Arora $2,607,145.24 |
  18. ali toga nema u Srbiji. Daj nesto za tri monitora kod nas.
  19. @[BMF]Psycho Gde si kupio onaj lepi stalak za monitore?
×
×
  • Create New...