Jump to content

w()()()

The X
  • Posts

    542
  • Joined

  • Last visited

Reputation

14 Neutral

About w()()()

  • Birthday 11/08/1989

Retained

  • Member Title
    jel se ovde menja titula

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5,181 profile views
  1. @Ste Jebiga, preko soma ne mogu da izdvojim, to je sto je @Zwerko U pravu si, ako bude trebalo kasnije lako moze da se doda jos 8 @G!!! Procitao sam 4-5 rivjuova, vecina njih kaze da je ovo jedan od najboljih budget gaming laptopova. Inace, ne brinem ja za tezinu, burazer je 2 metra i 120kg tako da to nije frka :D Sve u svemu, imam fore jos nedelju dana ali mislim da ovo najbolje sto moze za ove pare, hvala svima, zivi bili!
  2. @Zwerko Ma cisto da se nadje, mozda zatreba, sta znam, kad vec ima slobodan slot E ali burazer dosta putuje zbog posla, a znam da uvek nosi matori laptop sa sobom pa zbog toga
  3. Dobar dan dobri ljudi, Ja sam skroz ispao iz fazona pa rekoh da pitam ovde :) Ide burazeru rodjendan pa hocu da uzmem neki laptop do 1000 evra da se ne muci vise. On pika civilizaciju i menadzera, s vremena na vreme dotu i to je u sustini to. Bilo bi pozeljno da je ekran 17"(ili veci)ako je to moguce. Hvala unapred :) Edit: naleteo sam na ovo https://www.comtradeshop.com/dell-g3-17-3779-not12717-gejmerski-laptop-17-3-quot-fhd-intel-hexa-core-i5-8300h-8gb-1tb-128gb-ssd-geforce-gtx1050ti-ubuntu-crni-4-cell.html plus bih dodao jos 8gb rama. Valja li ovo?
  4. w()()()

    Kladionice #3

    Koje crne dojave, usrao me tiket do jaja
  5. hvala voodoo, ziv bio, resili smo!
  6. dobar dan ortak je probao da napravi butabilni usb preko command prompta i slucajno obrisao particiju. jel zna neko mozda neku besplatnu verziju nekog recovery programa koji moze da vrati particiju? hulp
  7. A dobro, kontam da mogu da dodam jos 10 hiljada ako ce znaciti. Hvala puno, ovo mi deluje skroz okej ali necu da zurim, imam jos fazon nedelju dana da zavrsim sve pa cu da sacekam ako se jos neko javi. Sve u svemu, hvala :)
  8. Dobar dan. Burazeru je uskoro rodjendan i hocu da mu kupim nov komp. Budzet mi je 60000 i sluzice mu samo za igrice, serije i filmove. Bez monitora. Dajte neke preporuke jer ja bukvalno pojma nemam sta i kako :)
  9. sony xperia z2? jel vredi to da se kupuje posto mi nudi lik za 250 evra i ne znam sta da radim. gledam sam neke rivjuove i hvale ga poprilicno ali bolje da pitam ovde gde se spawnuju telefonski magovi
  10. Treba mi pomoc oko sklapanja konfiguracije od nekih ~900 evra, komp bi trebalo da bude prevashodno za gejming ali i za renredovanja. Pomoc.
  11. samo da potvrdim da je mendzi najbolji arma eu
×
×
  • Create New...