Jump to content

Bane95

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bane95

  1. Bane95

    WTB Gold

    Potrebno mi je nesto malo golda na Outlandu, alijansa. Ponude na pm
  2. +rep, uzeo 2 meseca raf preko pante, sve odradjeno za 5min
  3. i od mene + rep za pantu uzeo sam raf gametime 2 meseca, sve ispostovano u roku, sve pohvale
  4. Pogledaj i ovde http://www.natasa-miljkovic.com/arhiva/ EDIT: Nema download -a te emisije, barem tako pisu na forumu. Jedino ako je neko sacuvao pa da okaci na net, i ja bih hteo da odgledam to.
  5. Hvala Gankaloth, sad mi je jasnije kako baratati sa tim skilovima. Imam jos jedno pitanje, ako slucajno pobegne neki mob, tj predje na huntera ili mage-a, kako da ga opet navucem ? Jel postoji ona magija kao kod druid-a ?
  6. Kao sto opis govori, koje magije koristiti za navalacenje mobova ? Krenuo bih za warrior klasom (tank) pa me zanima da je tesko tenkovati, tacnije odrzavati sve te mobove na sebi ? Kod pitanja koje magije koristiti mislim od 15 lvl pa na dalje. Unapred hvala
  7. Super, hvala na odgovorima Sad mi je lakse :D Jos jedno pitanje vezano za gold, koliko se krecu cene golda za EU server Sylvanas (Horde)?
  8. Ako se nekim slucajem desi da mi nalog bude banovan da li se od prilike zna kolike su kazne za gore pomenutu gresku ? P.S Problem je sto nemam paypal nalog a imam neke pare na alertpay nalogu koje hocu da iskoristim pa sam hteo da pitam dal neko slucajno prodaje gold u zamenu za pare preko alertpay-a koji je takodje legalan ali je manje rasprostranjen u odnosu na paypal.
  9. Postavio sam pitanje preko trade kanala "Da li neko prodaje gold?", naravno na engleskom, i jedan lik mi odgovori da je to zabranjeno i da ce mi biti zao sto ce mi nalog biti banovan jer je poslao tiket GM. Mene sad zanima sta ustvari znaci BAN, da li je to na odredjeni vremenski period ili trajno i kako je moguce od banovati nalog?
  10. Zna li ko sta je sa M1lanom. Pokusao sam da ga kontaktiram na sve nacine i nista,na msn-u ga nema, na telefonu je zauzet.
×
×
  • Create New...