Jump to content

yorda

The X
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

yorda last won the day on September 18 2020

yorda had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

About yorda

Retained

  • Member Title
    Adroy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. RUR organizuje nacionalne kvalifikacije u periodu od 21-29. septembra i imaćete četiri prilike da se plasirate u plejof na kojem će se takmičiti 8 ekipa. Dve najbolje ekipe nacionalnih kvalifikacija će se plasirati u dalji krug gde će se sa najboljim stranim ekipama boriti za veliki nagradni fond. Grupna faza turnira počinje 5. oktobra, a veliko finale će se odigrati 31. oktobra. Sve detaljne informacije o samom turniru možete pronaći na sajtu CEE Champiosnhip. Nagradni fond: mesto – 7.500 $ mesto – 4.000 $ mesto – 2.500 $ mesto – 1.000 $ Prijave su otvorene za svakoga, a morate se prijaviti preko FACEIT-a na sledećem linku. Svi mečevi će biti streamovani i igraće se u BO1 formatu i igraju se online! U ekipi moraju da budu bar 3 igrača sa srpskim državljanstvom, a detaljna pravila možete pronaći na ovom linku. Timeline: 21 Sep - 18:00 CEE Champions Serbia Qualifications Round 1 23 Sep - 18:00 CEE Champions Serbia Qualifications Round 2 25 Sep - 18:00 CEE Champions Serbia Qualifications Round 3 27 Sep - 18:00 CEE Champions Serbia Qualifications Round 4 29 Sep - 18:00 CEE Champions Serbia Qualifications Play Off INVITED ONLY Ekipe koje su dobile direktni invite za finale su: 1. LVLup(Level UP) Vest: https://rur.rs/2020/09/11/prijavite-se-za-csgo-cee-sampionat/
  2. Ukoliko igrate Dotu, a pritom se zainteresovani da se takmičite na malo višem nivou, Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje prve online kvalifikacije, čiji će pobednici obezbediti učešće na LAN završnicu u oktobru 2019. godine. Pobednik tog LAN takmičenja imaće priliku da predstavlja Republiku Srbiju na IESF - International Esports Federationtakmičenju u Južnoj Koreji, koje će se održati krajem godine. Prijave su poptuno besplatne! Kvalifikacije će se održati od 29-30. juna, sa time što će se osmina finala i četvrtfinale odigrati u subotu, dok će se dva polufinalna meča odigrati u nedelju. Finalisti će obezbediti učešće na LAN završnici u oktobru. Turnir će se igrati Online i maksimalan broj ekipa je 16. Igraće se Single elimination BO1 mečevi u subotu, dok će polufinalni mečevi biti BO3. Nagradni fond PRVO MESTO: Laskava titula predstavnika reprezentacije Srbije i obezbeđen put i smeštaj u Južnu Koreju na svetsko prvenstvo 2019. godine, gde ćete braniti boje naše zemlje. Druge kalifikacije održaće se u avgustu. Tačan datum još uvek nije poznat. TIMOVI KOJI SE NISU PRIJAVILI ZA PRVE KVALIFIKACIJE IMAĆE PREDNOST U ODNOSU NA TIMOVE KOJI PONOVO UČESTVUJU U DRUGIM KVALIFIKACIJAMA. Link za prijavu: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeHDnemOCceAtaJP…/viewform… A sad na prijave i srećno!
  3. LEGO originalni privesci/privezak po povoljnoj ceni. Cena u radnjama kod nas je 999din po privesku. Može lično preuzimanje u Beogradu na Vračaru. Na više od 5 komada popust. Pogledajte i moje ostale oglase na njima imate još slika privezaka. CENA: 299din U ponudi imam: Rey™ | StarWars C-3PO™ | StarWars Princess Leia™ | StarWars Poe Dameron™ | StarWars Superman™ | DC Universe SUPER HEROES Black Widow | Avengers Marvel Wonder Woman | DC Universe SUPER HEROES Cyborg™ | DC Universe LEGO® Iconic Gingerbeard guy (Cookie guy) LEGO® Brick Suit Guy LEGO® Little Mermaid LEGO® Santa Claus LEGO® Corn Cob Guy LEGO® Gold 2x4 LEGO® Silver 2x4 LEGO® Cyan 2x4 LEGO® Pink 2x4 LEGO® Red 2x6 NINJAGO | Jay NINJAGO | Skybound Jay https://www.kupujemprodajem.com/Torbe-novcanici-i-asesoari/Privesci/Privezak-Privesci-LEGO-STAR-WARS-AVENGERS-78390546-oglas.htm#photoBig Telefon: 0616308027 Nikola
  4. Nema problema. Šta god da treba, viči! :)
  5. Pod obavezno je da se ode na pregled kod krštenog majstora, a imam par njih koji izlaze na "dejt". Ako vidiš neki autić da ti se svidi, javi se pa ću ti dati konakte. A majstora ima koliko oćeš. Oni najpopularniji su dalje od Beograda, ali svakako imaš i na Autokomandi, Ustanička, Resnik, Vranić, Zemun... Najbolje bi bilo čisto laički da odeš da vidiš auto dal joj se sviđa, i da ga probate bez cilja da ga kupite, pa razmislite i posle kako procedura nalaže. P.s. Uvek je najbolje zvati majstora koga znate i koji garantuje za vas, jer baš ima leševa kod nas, ali baš!
  6. Dizel agregati koji su u Mitu su poprilično tromi. Ako hoćeš da uzimaš porodični autić, a često se i probijaš kroz grad, onda je to najbolja solucija u tom cenovnom rangu(kako za servise posle, tako za potrošnju, registraciju itd.)... Ali ako ti treba momački auto, zabavan, pouzdan - ideš na benzin verziju od 155ks ili 170ks ako naletiš sa DC diznama. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11561923/alfa-romeo-mito-14-tutbo Baci pogled na primerak iznad. Fina oprema, prelepe retke felne, brembo kočnice, itd. Predrasude oko Alfe, batali. Pogotovu za novije modele, one 147/156/GT od 2001-2006 krdže koje su uveženi iz Italije bez grama ulja u motoru sa 600.000, hvala im što su uporopastili kod nas Srba šta je ustvari Alfa :)
  7. Ne, ne može. Ne ulaži ništa u ovu zemlju. Nikad neće biti bolje, koliko god se ti trudio da spasiš i ono što je ostalo, govna smo i uvek ćemo govna i biti.
  8. yorda

    Problem sa HDD-om

    Svakako javljam da l' je to bio problem, ali da je djubre verujem jer sam ga dobio uz sklopljenu konfiguraciju jos 2007. godine :D Pre dve godine sam sklopio sam novu, ali sam ostavio HDD jer relativno mi ne treba ni vise od 250gb ovih, mada sve sad vise zauzima pa rekoh da se obnovim :D Ovi iz WINWIN-a su mi rekli da zamenim sata kabl, i port-ove na maticnoj, za sada bolje radi, ali u igrici je opet zabo, ne znam videćemo posle prvog kad legnu pare
  9. Pozdrav, Treba mi pomoć oko jedne stavke, relativno imam baš star HDD ExcelStor Technology J9250S 250gb, uz moju konfiguraciju MSI970A G43, FX6300(OC na 4.2ghz) i MSI Hawk R9 270x i napajanje od Raidmax Bronze 535w, kompijuter je poceo da mi freezuje u toku igrica ili nekih zahtevnijih streama na jačim kvalitetima slike, a nekad i sasvim random zabode kako se njemu digne, prvenstveno zabode Chrome pa steam, znači stisnem da se minimiziraju ono ostane staticno sve, ne mrda i kreće da vrti nešto slično not respondingu i sam restartuje komp. U Sentinelu programu za Hard Diskove kaze da ima 99% health i 98% perfromance, ali Power on time kaze: 2464 dana da mi je radio HDD sto je apsolutno mozda i rekordno za ovaj HDD, i da mu je lifetime remaining jos 98 dana, i tad će već da crkne koliko sam razumeo. Da li se slazete da je verovatno to uzrok kvaru, posto do skorije vreme kompijuter je jako dobro radio, ali je uglavnom bio spor sto mi i nije smetalo ali sad počinje bas da koči. Screenshot: http://prntscr.com/9tzh8v Hvala unapred P.S. svejedno ću uzeti ovih dana 1TB red bi bio :D Ali ako znate da l' je ovo uzrok ili mozda graficka karta pisite :)
  10. Ako nije problem samo da se stavi za team faithIN umesto igraca -mTa > Elie. Hvala unapred!
  11. Poz, Imam 2x4 Corsair Vengaence koje rade na 1600mhz, i planiram da dodam jos 8gb. Pitanje je sledece, da li bih mogao da dodam cistih 1x8gb ili moram da dodam jos 2x4 koje rade na istoj brzini da bi to sve lepo funkcionisalo? Ove dve memorije mi stoje na 1 i 3 slotu na maticnoj. Hvala unapred :)
  12. Da li mozda neko zna dal i postoji neki program da regulise RPM na kuleru, znaci nesto slicno kao ona sprava za kontrolisanje fan speed-a. http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/07/sentry-lxe-fan-controller.jpg, tipa tako nesto, samo da je program na racunaru preko kog mozes da smanjis brzinu, ili se to radi preko maticne ploce tj. biosa? Kupio sam 2 komada CM Blue Led kulera pa su jako bucni, a i previse hlade uz to su i jako bucni, pa bi ih smanjio upola. Hvala
  13. Da li moze neko da mi kaze da li ima preterane razlike u briznama na memoriji? Koliko je 1866 brza od 1333MHz? Zbog cega se brzine razlikuju?
  14. http://emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-(mb)-mb-am3+-970-gigabyte-ga-970a-ds3p.11.html?productId=36922 ILI http://emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-(mb)-mb-am3+-970-msi-970a-g43.11.html?productId=32463# Uz FX6300, R9 270x Hawk, 2x4Hyper 1600x, i Raidmax RX-535AP?
×
×
  • Create New...