Jump to content

Breeee

The X
  • Posts

    264
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

About Breeee

  • Birthday 10/29/1985

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    WoW
  • Lokacija:
    Srbija bre

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja ne umem da igram face huntarda , znaci ili sam debil ili nemam srece sa hunterom . Lederovao sam do ranka 3 kao demon zoo/control warr , i reko aj da ''pushujem'' na brzinu rank 1 sa face hunterom , rank 5 sam ... Jedino koga sam dobijao kao hunter su drugi hunteri , priest ( da jednina ) , i par puta warriora koji je imao uzasan draw , ostalo uzas ... Da li je neko probao da lederuje sa nekim priest deckom ? Igra mi se priest , ali jednostavno nema decka koji je top tier . Celo jutro gledam net decks po heartpwn-u , ni jedan mi ne deluje kao da moze da prodje u grim/zoo/hunter meti .
  2. Poskidao sam dosta stvari odatle , nece i to ti je . Krene u ''instalaciju'' i izbaci neku gresku , zacrveni se znak androida i onda se restartuje i udje normalno . Ako neko zna da odradi ovo i da je iz Bg bilo bi dobro :) Vec par dana se zajebavam . Bacite neki pm sa kontaktom pa da se dogovaramo :) Na ''main'' tabletu sam odradio sve i radi al' ovaj me zajebava , a imam osecaj da sam noob i da negde pravim gresku :P U svakom slucaju dajte neki info kome da se obratim ili kod koga da ga nosim da mi zavrsi ovo :)
  3. Imam neki stariji tablet Acer Iconia A501 , ali na njemu je i dalje 3.2 android . Ne mogu da ga update-ujem , kad god pokusam kaze mi ''Network coverage is currently poor'' . Ovo je poznata greska , i dosta korisnika se zalilo na nju . E sad 2 dana se zajebavam , poskidao sam sve i svasta , probao da upgrade-ujem , i nista :) Jel zna neko kako da dignem sa 3.2 na Ics . Ili ako znate nekog ko se bavi time , rado cu platiti samo da ga skinem sa one stvari :P I jos nesto , da li na njemu moze da radi Hearthstone ? ( mogu da link spec od tableta ) Hvala :-)
  4. Sa cime planirate da ''lederujete'' tj sa kojim deckom ? Ja sam krenuo sa oil rogue/handlock , stim sto sa lockom sam hteo da izvrsim harikiri na nizim rankovima ... Ozbiljno razmisljam da igram neku ''moderniju'' verziju ramp druida . Svi su neki aggro/polu aggro , za 3-4 sata igranja video sam 2 ( dva ) control warriora , i jednog old skool shamana sve ostalo su huntardi , mech magovi , oil rogues , i po neki bas bas agresivan shaman mech ... A da i jedan shadow priest :P Tu kartu sam fazon video 3 puta na lederu :P
  5. Undead zona je i dalje haos . Ja cu sacekam jos dan/dva da prodje hype , jedino mi krivo sto eto , prodje vikend a ja planirao leveling :) Ne znam koji je A/H ratio , ali mi se cini da alijansa bas zaostaje sto se tice igraca . Inace i pohvala za server sto ne mozes da imas i alijansu i hordu ;) Potrudili su se da stvarno sve izgleda kao da smo se vratili kroz vreme :)
  6. @Haubica baci pm da vidis svog starog rogue-a da ti dam armory :) Inace kad se malo smiri situacija eto me :)
  7. Zanimljiva situacija malopre , igram kao mage vs priesta , uglavnom deck mi se svodi na secret play + Antonidas . Stizemo do 9-og turna , ja na talonu azure drakex2 i random kartu + Mirror entity . Protivnik baca Prophet Velen-a i heal na sebe , aktivira se Mirror entity , a u ruci Pyroblast 24 dmg-a :-D Da sam hteo ovo da uradim ne bih mogao :P Prvi put da me je ovako jako ukenjalo ! Zao mi sto nemam fraps ovde na poslu inace bih sacuvao taj video :) Eto to sam hteo da podelim sa vama :) PS- Kad sam vec tu da bacim hejt prema hunterima :P /spit
  8. Srecna vam svima nova godina , da ste zivi i zdravi i da vam sve ide od ruke ! ( Malo ranije al boze moj :P )
  9. @Souldrinkah - Druze , ne bih da zvucim kao idiot koji je bogom dan za pvp , daleko sam od toga , al nije mage problem , mislim da si ti u pitanju http://eu.battle.net/wow/en/pvp/leaderboards/3v3#rank-1=undefined&page=1 u prvih 100 imas 3 dk-a od ta 3 bar 2 su sumnjiva , pogotovo je rus sumnjiv . Nadji rogue-a i resto druida i ubijaj ljude u otvaranju do 2200 . Pozz !
  10. Ja TSG ili UHPlay ili generalno DK-a nisam video u 3v3 dugo , u 2v2 ih ima al who the fuck plays 2v2 ... Sve je igrivo do 2200 , posle toga pocinje da se suzava izbor klasa/specova . @ Souldrinkah casteri ne castuju od sezone 9 pa na dalje , a i ako castuju mogu da trce i da castuju tako da GG . Po mom nekom skromnom misljenju , lakse je uzeti 2.2k kao bilo koji ''caster'' nego kao DK/Ret . Ja sam se na pocetku sezone mucio sa rogue-om da uzmem 2.2k , a onda je dosao gear , i za noc smo uzeli i to kao Dancing with stars , koji i nije neki bog zna koji comp . Inace , mene boli tuki za pvp , svake sezone sam igrao na 2300+ rejtingu , meni je to dosta , vise volim PvE :-P A sto se tice Capme , ako te bas interusuje , arena junkies , nadji capma pa sam vidi . Pozz svima !
  11. Ne vidim nista timsko kod warriora . Rogue u rmd/rmp je team player gde mora da se pravi setup kod svakog killa ( pa makar i cuveni rogue/mage opener ) , i gde moras da razmisljas pre nego sto stisnes dugmic . Kod warriora nema razmisljanja , mala je razlika izmedju 2400 random warriora i Trille-a rank 1 warriora ili bilo kog glad range warra . Obojica rade apsolutno isto , stim sto Trille u ovom slucaju igra sa boljim igracima . Sa druge strane ogromna je razlika izmedju 2200 rogue-a i bilo kog rank 1 rogue-a , pa cak i 2400 rogue-a . Meni je jako zao sto rogue community nema mnogo dobrih streamova na twitchu . Ima Nomanz/Pikaboo/Rizzy , i to je to , Woundmana ne racunam jer se decko sprda kao combat na 2000 rejtinga i ne zanima ga da igra ''ozbiljno '' . Vidim da Mirox jednom u 2 meseca izbaci klip na youtube-u i to je to . Sorry za wall of text :-)
  12. Svi melejci su dobri u ovom patchu . Po mojoj nekoj proceni , Dk/Ret su trenutno najgori od melee klasa , sto ne znaci da su sranje , ali su jednostavno u senci ostalih . Warr/Rogue/Enha mozda i tim redosledom su po meni najbolji melejci :)
  13. Sub je , po meni , jedan od najboljih specova u igrici trenutno . Pogotovo za solo pvp . To sto ima 3 rogue-a preko 2300 nemoj te brine , nije do rogue-a :P Veruj mi igraj sub malo sto se kaze na silu , zavoleces spec posle par dana . Ja se capujem sa boomkinom u 2v2 , i iskreno mislim da je uz mag/rog najbolji setup u 2v2 . Nemoj bezveze da igras muti/combat , smorices se kad te bude ownovo svaki sub rogue koji zna sta radi :)
  14. Od kad je twitch postao ''ultra-popularan'' , mislim da warcraftmovies nisam upalio da vidim sta se desava . Ne vidim ni poentu , BG/Duel/World PvP heroji su izumrli cim je Cata izasla , ko zeli da gleda dobre igrace ima stream i gotovo . Jbg po meni je twitch upropastio community koji je i onako postao sranje od sezone 9 pa na ovamo . Rado se secam koliko sam jedva cekao u tbc/wotlku da gledam klipove Woundmana , Neilyo-a , Kalimista itd itd ... Evo jedan cisto da ne bude ot :P http://www.youtube.com/watch?v=tBUPJOXF62c
×
×
  • Create New...