Jump to content

Mitch

The X
  • Posts

    4,748
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Mitch

  1. budalastina.. previse lako zavrsi quest i odma ima 5/5 minione na tabli. razumeo bih da mu promeni karte u ruci i u decku, pa bi bilo nekako izbalansirano. ovako moram da mu cistim 1/1 sa table i taman kad sam se stabilizovao, on zavrsi quest i izbaci mi svinje sa chargom 5/5. ne znam, mozda protiv rouga treba igrati aggro deckove i da udarati po faci samo, ali koja je poenta takvog heartstone-a..
  2. padaju u 5 man heroic, mythic, world quest chestovima, rare mobovima, raidovima... odakle hoces zapravo. dobio sam jedan iz wq chesta, a drugi od rare moba :)
  3. Mitch

    Rio 2016

    jeste, to ima smisla... samo je onda trebalo da kaze "od mnogih od vas, sportsita" ili tako nesto, a mozda je i rekao, nego su sise isekle jadnog tomu.
  4. Mitch

    Rio 2016

    ja stvarno ne znam sta je hteo da kaze dragi nam predsednik.. jel skracen snimak, ima li nastavak? ovo nije cak ni u rangu "drustvene mreze i telefonski kontakt" :D kao da je zabagovao i izlupao prvo sto mu zvuci normalno.
  5. Mitch

    Rio 2016

    kad su divljaci iz plemena, ne mogu da ih gledam vise... odoh psa da setam :) cestitke svakako nasim momcima, a isto tako i ostalim reprezantativcima na olimpijadi. vise su uradili nego sto sam ocekivao. gg @prota pokrali nas majku im jebem :D
  6. Mitch

    Rio 2016

    brat kalina izgoreo :D
  7. Mitch

    Rio 2016

    a znamo da je dobar, ali nek ga sisa stvarno... da ga nisu krenule prve 3, ne bi se izlozio ovoliko. imam utisak da su sad svi opustili ruku i samo melju..
  8. Mitch

    Rio 2016

    neka pusi kurac ovaj durent... sad je naslo da ga sere
  9. Mitch

    Rio 2016

    tesko im je... mnogo su jake stoke americke. valjalo bi da raduljica ili jokic igraju pod kosem malo duze, da oslobode pritiska tea, bogdana i ostale... ovako samo cekaju da dodaju loptu. :(
  10. Mitch

    Rio 2016

    bas to... dobro je takodje sto ameri prave greske u koracima i fauliraju cesto.
  11. Mitch

    Rio 2016

    dobise prvi set odbojkasice! mnogo su bolje od kineskinja. samo da nastave ovako, da se ne ukoce (a nece, deluju mocno) i uzimaju jos jedno zlato.. :) o jebo me pas kad moram da pisem unapred... vracaju se kineskinje i to u velikom stilu...
  12. Mitch

    Rio 2016

    lesko brat! BRAVO MOMCI!... stvarno smo vrhunski igrali posle grupne faze takmicenja. odbrana mnogo jaka, mandic puca iz koje hoces pozicije, filipovic najvise golova na takmicenju. bravo bre!
  13. Mitch

    Rio 2016

    1988 - godina dobrih steroida
  14. Mitch

    Rio 2016

    ma idemo bre momci ! drago mi je sto su slozni ovako i sto veruju u sebe..
  15. Mitch

    Rio 2016

    kakvu samo odbranu igramo veceras! kenguri su se malo deprimirali :)
  16. Mitch

    Rio 2016

    joj samo da mi ne budemo stegnuti veceras... ja cu biti, al nadam se da kosarkasi znaju da predju preko toga :)
  17. Mitch

    Rio 2016

    vaterpolistima isto sve ulazi .. ne znaju italijani sta im se desava bas sabijamo ekipne sportove, mnogo sam ponosan! :) steta za kosarkasice, ali borice se za trece mesto, nema veze! nisam ocekivao da ce zenske bilo sta uraditi na ovim igrama, kad ono... opet igramo sa hrvatima, ovoga puta finale vaterpola. AJMO NASI!!
  18. Mitch

    Rio 2016

    pffff... moze da se spava sad
  19. Mitch

    Rio 2016

    odose zivci...
  20. Mitch

    Rio 2016

    bogdanovici sa obe strane nisu normalni.. :)
  21. Mitch

    Rio 2016

    tako je bre! razigrali se momci, markovic, bogdanovic.. ajmo
  22. Mitch

    Rio 2016

    8 skokova u napadu, a nista nismo iskoristili od toga.. greske u koracima i vodjenju.. jebiga, valjda ce da se opuste u drugom poluvremenu
  23. Mitch

    Rio 2016

    tesko da ces naci iole ok stream za olimpijadu.. inace, spanovicka 3 mesto, wp!
  24. Mitch

    Rio 2016

    ajoooj, sreca radost, al ce da se gleda i navija :)) pih, zamalo i tekvondo da uzmemo. ne znam pravila i ne pratim taj sport, ali bas je bilo neizvesno.. steta
  25. ahaha, sto volim kad te dodaju posle game, napuse i izbace odma iz prijatelja! ali "bullshit noob deck" ... izgoreo je lik :D tako je savke! ja volim reno-a u svim deckovima, pa tako i u mageu.. pogotovo sad kad ih niko ne igra.
×
×
  • Create New...