Jump to content

Arena No 1

The X
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arena No 1

  1. To je propagiranje kako nasilje moze da bude i zabavno xD
  2. AKCIJA za studente i srednjoskolce, radnim danima do 17h, cena paintball seta je 7eur po osobi! Vasa Arena No 1! 063/7 796 796
  3. AKCIJA Svi clanovi klanrur foruma mogu do 22. januara 2009. da igraju paintball u Areni No 1 po ceni od samo 6eur / 100kuglica. Iskoristite akciju i provedite se ludo. Telefon za informacije i rezervacije: 063 / 7 796 796
  4. svaka puska nosi drugaciju bocu i svaka boca je drugacije napunjena, zavisi i od vremenskih uslova i od toga koliko neko puca u igri, tako da ja ne mogu nikom da kazem koliko ce koja izdrzati, jbg :)
  5. Hvala na pohvalama, trudili smo se da prodje sto bolje :). Dodjite nam jednom uvece, nevezano za turnir, da vidite kako teren izgleda sa video efektima ( pobednicka ekipa je dobila 20% popust pa moze to da iskoristi :D ) ;)
  6. Ljudi, nadam se da ste se lepo proveli? Bilo bi lepo da ostavite neke sugestije i pohvale kako bi sledeci put bilo jos bolje. Mozete i OVDE da otavite neke komentare :D Pozdrav od Arena No 1 tima!
  7. Malo obavestenje, sto se tice vizira uradicemo sve sto je u nasoj moci da stanemo na put magljenju! Viziri ce biti uglavnom novi sa svojom zastitom i jos cemo ih naprskati sa antfog zastitom koju dobijamo od samog proizvodjaca tih vizira. Toliko za sada. Ukoliko zelite mozete da ponesete neke marame da vezete oko usta ili fantomke. Na taj nacin ce para iz vasih usta da se zadrzava na pamuku i manje ce magliti.
  8. Verovatno si igrao odavno? Teren se sada cisti jednom nedeljno, a svakako ce biti generalno sredjivanje pre turnira ;)
×
×
  • Create New...