Jump to content

ratluk1234

The X
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

About ratluk1234

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    starcraft 2

Recent Profile Visitors

4,233 profile views
  1. Продајем бетлент акаунт са свим могућим подацима плус имам цд кључеве сачуване од игара -у ВоВ-у имам једну 85-ицу (приста, хорда, блад елф) и неке алтове 80. левл, 72. левл, итд. -линк од приста: http://eu.battle.net/wow/en/character/alakir/Dukdorei/simple -карактери су на ал'акир серверу -прист има неку солидно-почетничку пвп опрему, ништа специјално -ако сте заинтересовани и желите да купите, око цене ћемо се најлакше договорити! -контакт преко приватне поруке на форуму -важи само за Београд јер је обавезно налажење у неком интернет кафеу или играоници
  2. тај човек је такво дно да чак није ни заслужио овакав топик и дискусију о њему. но комент.
  3. Лукићу, Аџићу и остала багро марш из Звезде!
  4. јебеш таквог нападача када не даје голове и онда се сети да да један атрактиван
  5. ВоВ 85. левл прист (ал'акир) 80. левл дефнајт (ал'акир) 71. левл роуг (ал'акир) Поседујем све могуће податке везане за акаунт као и ЦД кључеве за све 4 игре + Старкрафт2 Како тренутно не постоји могућност раздвајања игара са једног акаунта, поред вова иде и старкафт2. Због тога је цена 90евра (60 евра вов + 30 евра старкрафт2) Контакт: ПМ овде на форуму Разлог продаје: Давно сам престао да играм и једно и друго. ПС. Важи само за Београд
  6. свака вам част, нисам веровао да ће партизан да успе онако да преокрене резултат
  7. од оног тренутка када је дошао пре-ВОТЛК печ (тада су сви почели да чисте блек темпл/санвел без икаквих проблем, а играли су игрицу тако што су ударали китом о тастатуру...)
  8. сећам се када је ћале држао пекабела фрижидер у радњи, цепао сам само стопија и каприја, али је капри ипак био и остао ненадјебив тако да мој глас иде каприју! :)
  9. мој брат је избегао казну због невезивања појаса тако што му је пандур рекао:"слушај, ја морам да ти испишем казну, али велика је вероватноћа да ти неће стићи позав за суд јер они доста тих казни побацају". зато ја увек узимам кола од ћалета јер се на њима светла аутоматски пале док не купим своја.
  10. ratluk1234

    Laptop

    Желео бих да питам нешто овде, да ли би могао старкрафт2 да ради на лаптопу који има интегрисану графичку картицу (барем на медиум-у)?
  11. ХАХАХАХАХАХАХА..... World of Warcraft: Mists of Pandaria Ја мислим да се ликови зајебавају и да те нове експанзије неће бити јер у супротном морају да иду на лоботомију сви заједно.
  12. Некако замишљам оног деду "Шта рећи, коју послуку порат?" како улази у ову дискусију и надмудрује све јер тема, око које се свађате, вређа свачију интелигенцију.
  13. Е постоји неки начин да рестартујем сва подешавања (резолуција игре рецимо), а да не улазим у игру? на пример обришем неку иконицу где је WoW инсталиран или нешто сл. или рецимо да уђем у игру и клкнем неку пречицу на тастатури јер ми је екран црн због погрешне рез.
×
×
  • Create New...