Jump to content

Sajro

The X
  • Posts

    4,983
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sajro

  1. Imlekova punomasna kravica, jednom se zivi.
  2. Smor, ispusio sam i za ovaj beta opening wave... :(
  3. Uh, meni se ovo uopste ne svidja... pogotovo jer ce da furaju taj "Standard" kao zvanicni turnirski format. :-(
  4. Hah, sisice! Oprastam ako povuces neke veze da mi flag-uju acc.
  5. Hahahahah ladno igra ne podrzava XP a poslali liku betu, jos mu nick LoveTits ... vidim jos jedan lik se javio sa istim problemom. Ko zna mozda i mene usere... mada kontam da ce to da "poprave". Enivej hvala na info-u brate Silencio!
  6. Kole <3 btw Mene samo zanima da li ja kao korisnik Win XP-a ( ) uopste imam i najmanju sansu da dobijem betu? Da li igra uopste moze da se instalira na XP-u? Zna neko? Silencio pomagaj!
  7. Uopste se nisam interesovao za igru dok mi nije stigao alpha invite tako da sam uleteo u celu pricu bez ikakve ideje sta da ocekujem ali moram reci da sam se prijatno iznenadio... igra je prekul. Malo smara trenutni "f2p" model, nema besplatnih heroja, samo besplatna nedeljna rotacija, heroji su jako skupi etc ali mozda se to promeni do release-a jer trenutno igra jedva da ima 30 heroja pa cene i to sto nista nije dz kao ima smisla.
  8. Meni se to desilo u ranoj fazi HS bete na jedan dan, neki bag. Ali da, po svemu sto sam uspeo da izguglam nema skidanja - kada dobijes alphu to je to.
  9. Wtf, alpha je vremenski ogranicena? Upravo sam i ja dobio access, mada meni je stigao i mail etc ali mi nije jasno ovo da "skidaju" - ne mogu da nadjem nikakav info o tome, recimo koliko dugo cu imati pristup alphi, a vazno mi je jer trenutno ne mogu da igram.
  10. To je to, od danas vishe ne pratim HS. Gledam strimove po ceo dan, gledam sve turnire, i jedino shto vidim je "Hunter, Hunter, Hunter"... uzasno je dosadna trenutna meta, jednostavno nema hajpa vishe, dosta je bilo - dok ne promene neshto tjao zdravo HunterStone.
  11. Sandboxie radi pos'o ako hotjete "Fireside Friends" pozadinu a imate samo jednu mashinu: http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/240nrr/tutorial_how_to_get_fireside_cardbacks_with/ EDIT: Evolve isto radi pos'o i to mnogo jednostavnije ali nisam lichno probao! www.evolvehq.com
  12. Ovaj Blizzard nije normalan, jel oni stvarno ocekuju da trazim ljude po rl-u da bih dobio cardback?! Jebesh ti ovu igru.
  13. Jap! http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/13538679/hearthstone-ranked-play-season-1-pandamonium-28-03-2014
  14. Ne znam shta se deshava, ne mogu da igram HS od pochetka ove sezone.. igra mi se ali nekako me mrzi lol. Uvek zavrshim gledajutji strimove na Twitchu. :( Damn. Svaka chast i na 12-0 i na rng nagradama. :)
  15. DIsejblovano namerno, http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/11356395547#4
  16. Zivot je sranje. To je to, doshao sam samo da vas obavestim kako stvari stoje.
  17. Mozda je najpametnije da ne pravish nishta trenutno, sachekaj par dana bar da vidish shta tje da se igra u ovom patchu. Ragnaros je tricky karta sada, BGH se vraca na scenu zbog Giants Warlock deka.
  18. Mnogi top igrachi su pocheli da koriste DW-a. StrifeCro Druid, Kisstarfer/Mirey/etc Warrior, etc. Problem je shto vetjina tih dekova gde DW radi su dekovi sa po 6 7 8 + legendarnih karata a DW je kao shlag na tortu, pa je verovatno pametno disenchantovati DW-a ako skupljash dust za neke osnovne karte koje ti fale.
  19. Pa to ti je instant legendary, zar ne? Sto sadface? Taman da spravish neshto valjano za Druida ili Paladina. :)
  20. Odesh na http://www.twitch.tv/directory/game/Hearthstone%3A%20Heroes%20of%20Warcraft i izaberesh shta ti se gleda. Vetjina drze "Legend + Class" u naslovu strima. Ili te interesuje da ti predlozim bash najbolje igrache medju strimerima?
  21. Mozesh da igrash dekove koji nisu toliko skupi, nisu sve klase Druid. :D Aggro Warlock/Rogue, Murloc Warlock, Charge Hunter, etc. Nisam legenda ali se trenutno smucam izmedju rank 4-2, igram Warlocka i Druida, Warlock mi ima 1-2 legendary karte (Sylvanna, Black Knight) u zavisnosti od trenutnog stanja na ladderu (izbacujem Black Knighta za Owl/Hellfire najcheshtje u poslednje vreme). Poenta je da mi je svaka druga partija protiv Legend likova koji koriste slichne aggro dekove koji imaju u proseku 2 legendary karte. Ako igrash Druida, mozesh da probash FoN+Savage dek. Lik pod imenom Bryan na Twitchu strimuje taj dek sa 0 Leg 2 Epic, bio je #12 NA Legend u jednom momentu sa tim dekom. Takodje imash Warrior dek sa 0 Leg 2 Epic, WeDidntStartTheAuir na Twitchu strimuje, bio je #30 kada sam poslednji put gledao. Nije bash sve u kolichini legendarija, mora da se zna - recimo ja imam dobre karte a nisam legenda jer suckujem. P.S. HS ladder sistem posle Rank 5 je najvetje govno ikad napravljeno. Rekoh vetj da suckujem ali da li je okej da igram protiv #2 EU kao Rank 2? Naravno da sam izgubio, a chak i da sam dobio opet nije fer... jebote lik je 2. u EU i ispadaju mu igrachi kao ja. Zashto je meni onda svaka druga partija protiv legende a ne protiv Rank 10 igracha? Ma glupost.
×
×
  • Create New...