Jump to content

Sajro

The X
  • Posts

    4,983
  • Joined

  • Last visited

Reputation

11 Neutral

3 Followers

About Sajro

  • Birthday 03/13/1986

Retained

  • Member Title
    Ћира!

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

12,071 profile views
  1. Imlekova punomasna kravica, jednom se zivi.
  2. Smor, ispusio sam i za ovaj beta opening wave... :(
  3. Uh, meni se ovo uopste ne svidja... pogotovo jer ce da furaju taj "Standard" kao zvanicni turnirski format. :-(
  4. Hah, sisice! Oprastam ako povuces neke veze da mi flag-uju acc.
  5. Hahahahah ladno igra ne podrzava XP a poslali liku betu, jos mu nick LoveTits ... vidim jos jedan lik se javio sa istim problemom. Ko zna mozda i mene usere... mada kontam da ce to da "poprave". Enivej hvala na info-u brate Silencio!
  6. Kole <3 btw Mene samo zanima da li ja kao korisnik Win XP-a ( ) uopste imam i najmanju sansu da dobijem betu? Da li igra uopste moze da se instalira na XP-u? Zna neko? Silencio pomagaj!
  7. Uopste se nisam interesovao za igru dok mi nije stigao alpha invite tako da sam uleteo u celu pricu bez ikakve ideje sta da ocekujem ali moram reci da sam se prijatno iznenadio... igra je prekul. Malo smara trenutni "f2p" model, nema besplatnih heroja, samo besplatna nedeljna rotacija, heroji su jako skupi etc ali mozda se to promeni do release-a jer trenutno igra jedva da ima 30 heroja pa cene i to sto nista nije dz kao ima smisla.
  8. Meni se to desilo u ranoj fazi HS bete na jedan dan, neki bag. Ali da, po svemu sto sam uspeo da izguglam nema skidanja - kada dobijes alphu to je to.
  9. Wtf, alpha je vremenski ogranicena? Upravo sam i ja dobio access, mada meni je stigao i mail etc ali mi nije jasno ovo da "skidaju" - ne mogu da nadjem nikakav info o tome, recimo koliko dugo cu imati pristup alphi, a vazno mi je jer trenutno ne mogu da igram.
  10. To je to, od danas vishe ne pratim HS. Gledam strimove po ceo dan, gledam sve turnire, i jedino shto vidim je "Hunter, Hunter, Hunter"... uzasno je dosadna trenutna meta, jednostavno nema hajpa vishe, dosta je bilo - dok ne promene neshto tjao zdravo HunterStone.
  11. Sandboxie radi pos'o ako hotjete "Fireside Friends" pozadinu a imate samo jednu mashinu: http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/240nrr/tutorial_how_to_get_fireside_cardbacks_with/ EDIT: Evolve isto radi pos'o i to mnogo jednostavnije ali nisam lichno probao! www.evolvehq.com
  12. Ovaj Blizzard nije normalan, jel oni stvarno ocekuju da trazim ljude po rl-u da bih dobio cardback?! Jebesh ti ovu igru.
  13. Jap! http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/13538679/hearthstone-ranked-play-season-1-pandamonium-28-03-2014
×
×
  • Create New...