Jump to content

Maelkum

The X
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Maelkum

  • Birthday 04/18/1981

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Kingdom of Enroth

Recent Profile Visitors

2,500 profile views
  1. Odradjeno 2meseca raf game time, brzo, i bez problema. Sve preporuke.
  2. Todoric kao internet meme. Prajsles.
  3. Account je trenutno neaktivan, ali postoji mogucnost obnove pretplate da bi prikazao likove ingame zainteresovanim osobama.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Ako prvo planirate da prodate svoj acc, a zainteresovani ste za moj, molim vas nemojte mi trositi vreme, jer cete verovatno biti 10-12-ti koji su me kontaktirali sa takvim planom. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa skoro svim postojecim receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. Sto se cene tice, ne ustrucavajte se da me kontaktirate sa svojom ponudom, prodao bi ga i po dosta nizoj ceni od aktuelne.Kupac mora biti iz Beograda, ili biti spreman za put do istog.
  4. Account je trenutno neaktivan, ali postoji mogucnost obnove pretplate da bi prikazao likove ingame zainteresovanim osobama.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Ako prvo planirate da prodate svoj acc, a zainteresovani ste za moj, molim vas nemojte mi trositi vreme, jer cete verovatno biti 10-12-ti koji su me kontaktirali sa takvim planom. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa skoro svim postojecim receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. Cena accounta je 200e.Kupac mora biti iz Beograda, ili biti spreman za put do istog.
  5. Account je trenutno neaktivan, ali postoji mogucnost obnove pretplate da bi prikazao likove ingame zainteresovanim osobama.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Ako prvo planirate da prodate svoj acc, a zainteresovani ste za moj, molim vas nemojte mi trositi vreme, jer cete verovatno biti 10-12-ti koji su me kontaktirali sa takvim planom. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa skoro svim postojecim receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. Sto se cene tice, ne ustrucavajte se da me kontaktirate sa svojom ponudom, prodao bi ga i po dosta nizoj ceni od aktuelne.Kupac mora biti iz Beograda, ili biti spreman za put do istog.
  6. Account je trenutno neaktivan, ali postoji mogucnost obnove pretplate da bi prikazao likove ingame zainteresovanim osobama.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Ako prvo planirate da prodate svoj acc, a zainteresovani ste za moj, molim vas nemojte mi trositi vreme, jer cete verovatno biti 10-12-ti koji su me kontaktirali sa takvim planom. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa skoro svim postojecim receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda. Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. Sto se cene tice, ne ustrucavajte se da me kontaktirate sa svojom ponudom, prodao bi ga i po dosta nizoj ceni od aktuelne.Kupac mora biti iz Beograda, ili biti spreman za put do istog.
  7. Account je trenutno neaktivan, ali postoji mogucnost obnove pretplate da bi prikazao likove ingame zainteresovanim osobama.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Ako prvo planirate da prodate svoj acc, a zainteresovani ste za moj, molim vas nemojte mi trositi vreme, jer cete verovatno biti 10-12-ti koji su me kontaktirali sa takvim planom. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa svim flask receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. Sto se cene tice, ne ustrucavajte se da me kontaktirate sa svojom ponudom, prodao bi ga i po dosta nizoj ceni od aktuelne.Kupac mora biti iz Beograda, ili biti spreman za put do istog.
  8. Account je trenutno neaktivan, ali postoji mogucnost obnove pretplate da bi prikazao likove ingame zainteresovanim osobama.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Ako prvo planirate da prodate svoj acc, a zainteresovani ste za moj, molim vas nemojte mi trositi vreme, jer cete verovatno biti 10-12-ti koji su me kontaktirali sa takvim planom. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa svim flask receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. Sto se cene tice, ne ustrucavajte se da me kontaktirate sa svojom ponudom, prodao bi ga i po dosta nizoj ceni od aktuelne.Kupac mora biti iz Beograda, ili biti spreman za put do istog.
  9. Account je trenutno neaktivan, ali postoji mogucnost obnove pretplate da bi prikazao likove ingame zainteresovanim osobama.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Ako prvo planirate da prodate svoj acc, a zainteresovani ste za moj, molim vas nemojte mi trositi vreme, jer cete verovatno biti 10-12-ti koji su me kontaktirali sa takvim planom. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa svim flask receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988.
  10. Account je trenutno neaktivan, ali postoji mogucnost obnove pretplate da bi prikazao likove ingame zainteresovanim osobama.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Ako prvo planirate da prodate svoj acc, a zainteresovani ste za moj, molim vas nemojte mi trositi vreme, jer cete verovatno biti 10-12-ti koji su me kontaktirali sa takvim planom. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa svim flask receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988.
  11. Account ima uplacen game time do 27-og septembra.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa svim flask receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. repost, jer armory linkovi nisu radili
  12. Account ima uplacen game time do 27-og septembra.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://armory.wow-europe.com/character-she...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa svim flask receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. Cena je 250 e.
  13. Account ima uplacen game time do 27-og septembra.Molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Prodajem account sa 2 lvl 70.Oba lika su na dunemaul pvp serveru i transferable su.Uz account dobijate i sve sto ide uz njega(diskove, mogucnost promene emaila). -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://armory.wow-europe.com/character-she...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa svim flask receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988. Cena je 250 e.
  14. last bump, account je aktivan do 27-og septembra.Zahvaljujuci neodlucnim idiotima koji prvo zamole da ih sacekam da prime platu, a posle se ne jave da kazu da odustaju od kupovine, molim kontaktirajte me SAMO ako imate spreman novac i odlucni ste da kupite.Hvala. Prodajem account sa 2 lvl 70. -Tauren warrior sa odlicnom tank opremom, 3/5 T5 tank seta, i skoro svim tank itemima iz ssc/tk http://armory.wow-europe.com/character-she...l&n=Maelkum -Orc shaman alt sa mixed kharazan/blue opremom http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Craghack Warrior je alchemy/herbalist sa svim flask receptima, epic flying mountom, i ~5000 golda.Na accountu su i jos bank charsi sa dosta herbsa i raid potova.Kontakt ili preko email/msn na maelkum@gmail.com, ili na mob 064/30-23-988.
×
×
  • Create New...