Get Adobe Flash player

Debeli

The X
 • Content count

  13,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

About Debeli

 • Rank
  strategic heaviator
 • Birthday 01/21/1980

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  THE Game
 • Lokacija:
  Srbija do Tokija

Recent Profile Visitors

12,625 profile views
 1. Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  daleke budućnosti, gde živimo u svetu gde je Svet ujedinjen, drži orbitalne stanice i stalne baze na Mesevu, Marsu... hajde da kažemo da je to svet koji će postojati kroz nekoliko generacija, sa kojime nikako ne možemo da se povežemo, za razliku od sveta koji je iza ćoška, koji ćemo, možda za života videti. tu možeš da se razmašeš kreativno, da daš mašti na volju i da i posle 50 godina stoji granitno na svom mestu. Mad Maxa (originalnog) će pregaziti vreme do 2050te, ako nije do sada. Odiseja je njuejdžerska deus ex machina priča, not my cup of tea. u pravu ste, pod "knjiga" sam podrazumevao prilagođeni scenario, koji je ipak presudan za razumevanje vizuelnih prikaza, jer ono što, bez naratora, film pokušava storinama sekundi, jedna rečenica objašnjava. no, i dalje, tanko. bledo.
 2. pričajte

  15ti ili 16ti novembar je konačni rok.
 3. Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  mislim da bezvremenost filmova pomalo mešaš sa "dalekošću budućnosti". Odiseja je film iz daleke budućnosti i on će uvek biti vanvremenski, kao i SW ili ST. film iz bliže budućnosti, koji sledi ovo što danas živimo, kao BR, postap i sajberpank, stari kao i bilo koji filmovi o savremenosti. BR vuče svoju kultnost ne toliko iz vanremenskih pitanja koje podstiče, već time što je prvi c-p film po svim Gibsonovim merilima. nastranu što je, po meni, i BR PRELEPO ostario, ali prihvatam da ako je taj film bio pre nečijeg vremena, kao u slučaju Mladena, ovde prisutnog, nema tu konekcije. meni je Odiseja, prilično prazan film, promašen u filozofskom smislu, ali ga prihvatam kao uticajan, iako prihvatam da postoje ljudi kojima je taj film kultan. (knjiga je bolja, ali ne dovoljno dobra.)
 4. Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  mislim, okej je ovo pisanije da bi malo uzburkao vodu, izazvao reakciju, izazvao lavine kontenta... ali, kultni i prvi sajberpank film ima brojne sledbenike. ti nisi jedan od njih, ali to je sasvim okej. ako Rutger Hauard nije dao ulogu u tom filmu, ne znam ko je u kom filmu ikada dao ulogu.
 5. TOKUGAWAAAAAA evo me stižeeeeeem
 6. Blade Runner

  dobar kurac - mir u kući!
 7. Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  nemam pojma, nisam gledao, mada sam video trejler. u svakom slučaju je sranje jer je generička kopija. od Rusa očekujem Baba Jagu protiv Vesne, recimo, u epskoj bici za budućnost sveta, davne 2000 i neke po srpskom kalendaru. mada ovaj skroz levo četnik ima kolovrat na grudima, možda su Rusi ipak na tragu nečeg zanimljivog. pogledaću tufilm, pa ću ti javiti, dobri moj. a onaj skroz desno je možda klon Zimskog vojnika. :))))
 8. Blade Runner

  stavi pitanje u spojler.
 9. pričajte

  чекаш плаву коверту у наредних до годину дана.
 10. Blade Runner

  i Dedi su zapale za oko ženske skulpture. hehe. Deda, svaka ti je k'o Njegoševa. Gosling odista vanserijski.
 11. Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  oh SOU REY što sam prekinuo geek circlejerk. keep up the good work. on the serious note, niko meni nije kriv što sam propustio Akvamena, ali ne vidim zašto ne bih mogao na dedicated topiku da ispljujem sve redom? evo, sad sam video Akvamena i on je sranje. i Crnja android je sranje i Superbičarka je sranje i tehnonigeri su sranje. i poplava svih tih filer superheroja je takođe sranje. i šta sad? kako to nije konstruktivno? ja jasno iznosim vrednosni stav o odnosu Holivuda prema nama glede superherojskih filmova. topik je o superherojskim filmovima/serijama. ja, baš zato što nisam iščitao sve Marvelove i DC edicije o svima, znam samo ono što je ekranizovano. meni su inače ti superheroj stripovi u principu teško sranje. jedan Hitman je Strip sa velikim "S", za sve one nebuloze u trikoima i helankama. i kao takav, edukovan sa ekrana, za mene postoje neki kao GLAVNE BAJE superheroji i postoje svi ovi ostali. možda tako nije u stripovima, ali u filmovima su Beti i Supermen glavne baje, meni to tako izgleda. i sad, iako možda dobrodošlo ljubiteljima "knjiga je bolja" priče, meni se razvodnjava taj svet, ne obogaćuje se, nego, NOTA BENE, razvodnjava. i besan sam. tako je Igor bio besan što je Starbak u Betlstar Galaktici postao plavuša, verovatno je povraćao što se Starbak i Adama muvaju, tako sam i ja besan što je Revolveraš pocrneo, a nerviram se i zbog poplave abitnih superheroja. zato mi je prava mera uvek bio Vočmen (VRHUNSKI FILM), jer oni NISU superheroji iako se oblače u helanke. oni piju, siluju, ubijaju nevine,. imaju podočnjake i svi ti njihovi šljašteći kostimi izgledaju baš kao parodija, što i treba da bude sve u vezi sa tim šljaštećim kostimima. meni je jasno da ne može baš svako da podnese moj veličanstveni stil, ali ja imam dovoljno uljudnosti da ne uznemiravam nežne bubuljičave dušice u njihovom svetu pod maminom suknjicom, te ću sam sebe izmestiti tamo gde se vode zanimljiv(ij)e rasprave, bez potrebe da mi iko ukazuje gde mi je mesto. edit: sad sam video da sam malo preterao. neću da brišem, kao sisica, samo ću da kažem: izvini i ne ljuti se, Kole, na mene što sam bio prek i osoran. toliko si nam nedostajao da smo te idealizovali toliko da smo zaboravili koliko umeš da budeš ljut na nas koji promičemo pod tvojim nogama.
 12. Kmeri su stigli u Civilizaciju 6

  kako me tizujete sa ovim stručnim izrazima... :)))))))))