Jump to content

qbA

The X
  • Posts

    575
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

qbA last won the day on July 24 2011

qbA had the most liked content!

Reputation

9 Neutral

About qbA

Retained

  • Member Title
    Bla

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. IGN i GameSpot 7. Bogami, sa ovih 10+ sati što sam igrao nije bolje od te ocene.
  2. Final Fantasy XVI 60e/7000din Crisis Core 25e/3000din Šaljem poštom, kontakt pm.
  3. Biće zabavna igrica garant. Plz kvestovi da budu malo raznovrsniji, ne samo šuti-bang-bang. Plz dialog da ne bude proseravanje teško (kid in a fridge - fallout 4).
  4. Na temi Unrecord gameplay trejlera, Digital Foundry je imao segment na svom podkastu gde pominju da je ovo tehnologija Unreala 5. Ja sam licno bio siguran da je ovo FMV igra.
  5. qbA

    EURO 2024

    Zna neko zasto su dresovi toliko skupi? 10 soma je previse...
  6. qbA

    TOTK

    Meni se jako svideo kec preko emulatora. Nastavci me nisu nesto odusevili ali BoTW i verujem ovaj nastavak mi deluju kao usvrsavanje sistema originalne igre. Moracu kad tad da ih pokrenem, mozda na sledecem switch-u ili preko jaceg kompa.
  7. Igrao sinoć 30 min preko Xbox GP-a, izgleda odlično!
  8. qbA

    Overwatch 2

    U pravu si, zgotivio sam baš Džanker Kraljicu u zadnja dva dana... 😄 Kad je dobra timska kompozicija, uništava sve pred sobom. Što me podseća koliko je ova igrica nalik doti... budi iste emocije.
  9. qbA

    Overwatch 2

    Ušao sam i ja da igram 🙂, Simetra je sad DPS i uopšte ne želim da vidim kako ti izgleda haha. Meni je neverovatno koja razlika postoji izmedju heroja, neki su 'pickup and play' a ostali su komplikovani i zahtevaju fokus za bilo kakvu zabavu. Ne postoji sredina.
  10. qbA

    Overwatch 2

    NA. Nisam hteo da pravim alt akaunt za OW-EU što je greška bila. Sad ne mogu da dodam domaći telefon dok se ne promeni region.
  11. qbA

    Overwatch 2

    Imam tiket sa batlnetom da promenim region i izgleda neće se razrešiti na vreme... nisam valjda džaba otključavao skinove u kecu 😁 Nadam se da će ova f2p verzija uspeti da dovede društvo koje nije bilo za kec. Ali ovaj njihov 'security check' može da negira sve to...
  12. Ovi likovi iz Sapca su JAKO povoljni, nasao sam ih na kupujem prodajem sajtu. http://gameshop.spacenet.rs/index.php?route=common/home Jedino oni prodaju igre bas jeftino izmedju 3000/4000 din. A skoro su izasle pojedine igre.. Sta mislite koliko su legitimne ove igre?
×
×
  • Create New...