Jump to content

SUBE

The X
  • Posts

    1,746
  • Joined

  • Last visited

Reputation

37 Neutral

5 Followers

About SUBE

  • Birthday 03/19/1991

Retained

  • Member Title
    soulmate

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

9,158 profile views
  1. Ako neko nije video treci gol
  2. nije zelalem, zelalem je crnja :D ovo je Daniel Crowley 15 ili 16 godina ima, vilsir ga je hvalio nedavno. edit: typo
  3. start mikela: http://instagram.com/p/iR8H8_Nr8M/ Po meni cist crveni. Din je ogavno sudio i pored tih startova i diskutabilne situacije kod penala. Tekma je bas ocajna bila, celzi se povukao, a arsenal se standardno mucio protiv takve igre, jos kad se na sve to doda kisa, tuzno.
  4. "Jeremy Clarkson, when he was a little girl. " Jos slika na https://twitter.com/HistoryInPics
  5. Ne mogu reci da sam gledao Anrija u Monaku, ali na par strana sam procitao da je igrao tamo LW. Posto se ne mogu najjasnije setiti sta je igrao na svetskom 98', sad sam pogledao i tad je igrao LW, a te godine je otisao u Juve. No nebitno, preporodio se kad je presao na spica, iako je bio sasvim dobar i na krilu, ako izostavimo Juventus. :)
  6. Thierry Henry, igrao krilo u juventusu, jako mlitavo, presao u Arsenal i poceo da igra spica. Dalje znas sam. Iako je cesto znao da i sa leve strane napada u Arsenalu, ali to je vise bilo "free roaming(?)" nego njegova pozicija. Fabregas je poceo kao klasican centralni vezni u tandemu sa Vierom(mada je rekao da je to igrao jos i u barsi kao klinja), iako je i tad igrao dobro, najbolje je igrao i najvise pokazao na tom nekom AMC-u. Koliko se secam, Kolo Ture je igrao zadnjeg veznog ili nekog wing beka kad je stigao u Arsenal, tu nista nije pokaozao i preporodio se prelaskom na stopera.
  7. pa ajde da nastavimo niz
  8. Rece Aron Kors da ce najverovatnije biti i cetvrte sezone.
  9. SUBE

    Transferi 2013

    @fearthebeard par postova iznad gibanica objasnio edit: uleteo diego
  10. SUBE

    Transferi 2013

    Mesi, Ronaldo, Iniesta, Persi, Ozil. oh glupana. sad vidim sta sam napisao.
  11. SUBE

    Transferi 2013

    Ja sam tu statistiku stavio kao zanimljivost, a pored toga i usputno poredjenje. Ne moras to uzeti za aksiom i kao jedini pokazatelj njihovog znanja. Niko ne sumnja u Bejlov kvalitet, ali ima trenutno bar 4 ili 5 igraca koji su bolji od njega, a ne bi bili placeni ni priblizno toliko.
  12. SUBE

    Transferi 2013

    @bejl Zasto bi real platio 100m? Jeste prodaja dresova, reklame, sve to stoji, ali opet bejl nije ni blizu ronaldu po tome(da se ne spominje fudbalsko znanje), a ovi hoce toliko da plate. Tuzno.
×
×
  • Create New...