Jump to content

Que-Win

The X
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Que-Win

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pa onda je i "Zima dolazi" spojler jbg.
  2. Čini mi se da ću jedino to i pamtiti. Rip
  3. Što kaže Milanče - soda bikarbona. Radi pos'o.
  4. Izardov "Force Majeur". Nisam ga gledao uživo, ali svejedno sam uživao i plakao od smeha (mora biti da je zbog onih 1080p)
  5. Sad dajem instant, vise ne treba ni tri dana, samo jedan dan tj 24h dok blizzard procesuira predmet. Jer ja postavim predmet na aukciji za 250 e ili manje koliko vec neko zeli da prebaci, javim samo statove predmeta da ga nadje, covek odavde kupi i ja samo sacekam da procesuira. Cim legne na paypal ja saljem na devizni ili tekuci svejedno...E sad Burndown je u pravu kad kaze da je taj lik povoljniji ali retko ko ce da ceka 500 e da podigne.... ja naplacujem po jednoj transakciji a taj lik na celu sumu, E sada razlika je u tome sto ja sve sam radim nemam lika nekog koji prebacuje vec imam komp u italiji i team wiever kojim ga kontrolisem i na taj nacin sve sam prebacujem sto je mnogo sigurnije za one koji zele preko mene...Druga stvar je sto pare odmah isplacujem a taj lik to ne moze, garantujem, osim ako ne zivi u inostranstvu pa ima komp u srbiji da mu neko radi ili obrnuto... E sad zasto mora da se ima komp u drugoj zemlji koji se kontrolise preko team wievera ili nekog drugog "remote" programa, zbog IP adrese, kad god se koristi neki od sajtova za slanje novca promena IP adrese ga zakljucava...tako da ne moze iz srbije sa jednog kompa da kontrolise racun u drugoj zemlji ili obrnuto...Znaci tom liku je samo dobra volja sto ce morati da se cima da salje kintu i da ceka, proverava i to sve za 20e zarade a verovatno mu toliko kosta jogurt tamo gde zivi.... I plus ako ce vec svako kod njega cekati da skupi 500-600-1000e da podgine uvek postoji sansa da se lik pokupi i odnese sav kes...A ako bi ja zajebao gubite 200e... znaci ko ima kesa u diablu nek zove i proba sa 40 50 e pa cemo onda po 250.. Ja sad ne pljujem po tom liku sto ga Burndown spominje a on verovatno ni ne zna da se o njemu prica, vec samo objasnjavam da njegov sistem nije razradjen koliko moj i koliko sam se mucio da sve uskladim a samim tim i naplatim trud(kao sto ve rekoh dobar ja dobri vi) A on je neki dobri samaricanin koji ide i salje pare ljudima za dzabe, e toga nema danas pa da izgori zemlja...
  6. Burndown nemas jos dovoljno godina za ovaj forum ocigledno.... Nemoj meni sjebavati posao, imas novi topic napravi i reklamiraj se sta si dosao kod mene, ja radim kako radim imam ljude koji podizu i imam pravo da se reklamiram, voncruger je covek stariji koji drzi igraonicu u beogradu i prebacujem mu kesh redovno i ne buni se jer pare dobija instant.... ocigledno da imas problema sa tvojim sistemom prebacivanja pa si dosao kod mene da se prepucavas ili sta vec.... otvori novi topic i cao, okani se mene...
  7. Eto, ipak je neko skontao moje objasnjenje gore navedeno...Postoji i mnogo jednostavniji nacin a to je Western a nema te sume zbog koje bi se western isplatio, i garantujem da niko ne moze da ima bolju cenu od 190e na 250e, u stvari moze, ali da taj koji radi to pride doplati svojih para:)
  8. Prebacivanje sredstava iz sa Diabla 3 i dalje radi, na 250e dobijate 190e istog momenta kada se predmet na aukciji procesuira na paypal, putem deviznog ili tekuceg racuna po zelji!
  9. A sto onda ima opcija "send money" na moneybookeru.... U svakom slucaju sve je legalno nisi skontao kako funkcionise procitaj opet... ne znam sta drugo da ti kazem, uplata sa peypala na racun u banci je dozvoljena, kao i takodje uplata sa racuna u banci na moneybooker je dozvoljena....Nigde se u tekstu navedenom gore ne spominje uplata sa jednog racuna u banci na drugi racun u banci... Pa ne zeli svako da ceka, ja novac saljem istog dana, cim se zavrsi procesuiranje predmeta od strane blizzarda.... i to je uvek ista provizija bilo da je 1000e bilo da je 50...
  10. Sta tacno mislis da ne moze? Mozes da prebacis na moj paypal i onda da preko mog sistema dodje do srbije ali ti ne moze stici 35$ vec 25$ :) sto je realno jer niko ne salje za dzabe novac bez provizija... Pa i nije receno drugacije, pise gore na 250e dobijate 180e a ako neko skupi 450e onda se podize 250e pa 200e... A ako ukupna suma predje 400 onda ima popust iliti dobijete vise para... zar sam toliko lose objasnio sistem?:) Koji deo tacno mislis da ne moze, odmah cu objasniti... prebacio sam trenutno preko 3000e na taj nacin ali da cujem bas :)
  11. U knjizi se jasno vidi koliko je bio posvećen svim aspektima ratovanja. Od organizacije zaliha, održavanja morala, planiranja napada/odbrane, pa do samog prisustva na kritičnim tačkama na bojnom polju, gde sve pršti. Ogroman respect za karakter i požrtvovanost.
  12. Sistem je komplikovano lagan zavisi kako za koga, ide sa peypala na racun, sa racuna na moneybooker pa onda opet na moneybooker pa na devizni i to je put do mene, a ja dalje saljem u dinarima na tekicu ili ako imate devizni onda tu....Stvar je u tome da su to sve instant transakcije e tu je moja prednost tako da kao sto rekoh ne racunajuci 2-3 dana sto blizzard uzima dok procesuira predmet na paypal do mene stize novac za 3-5 radnih dana zavisi od sume, kad ide preko 1500e onda malo duze a ispod ide brze...A i da zacinim malo ako skupite vise od 400 e ukupno za podizanje onda na 250 dajem 190e(dobar ja dobri vi)
  13. Hah ako se ovako budemo dogovarali, do nikoljdana cemo trejdovati....0642532491 posalji mi sms na ovaj broj zovem te sutra...
×
×
  • Create New...