Jump to content

Freenzy

The X
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Freenzy

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Freenzy

    Kosarka u Srbiji

    Svaka čast igračima na fantastičnom uspehu, jer malo je onih koji su pre početka Evropskog prvenstva očekivali medalju, a kamoli borbu za zlato. Takođe sve pohvale za trenera Dušana Dudu Ivkovića, čovek je uspeo s najmlađom ekipom na Evropskom prvenstvu da osvoji srebrnu medalju. Uopšte nisam razočaran, već naprotiv, srećan sam jer se zemlja košarke s novim, odnosno mladim igračima polako vraća na svoje zasluženo mesto u vrh top reprezentacija Evrope.
  2. Freenzy

    SP 2010

    Odlična utakmica, odigrali smo sasvim solidno i pristojno, ipak je to reprezentacija Francuske, ma koliko ona loše igrala kvalifikacione mečeve, dobro znamo ko su oni, i za šta su sposobni, nikako ih ne treba omalovažavati na bilo koji način. Kada je Nikola Žigić oboren u kaznenom, na prvi pogled je izgledalo za najstrožu kaznu, međutim usporeni snimak govori drugačije, no nebitno, kao što je rekao Marko Pantelić "kako došlo tako i otišlo". Prijatno me je oduševio Bane Ivanović, definitivno igrač utakmice, šteta stvarno što ona bomba nije završila u mreži, tu je naravno i fenomenalni Nemanja Vidić, stvarno su odličan tandem, i besprekorno su obavljali posao. Sve u svemu kada se sve sabere i oduzme super smo prošli, i nadam se da ćemo već u sledećem meču (kolu) 10 Oktobra 2009 godine protiv reprezentacije Rumunije završiti započeti posao :)
  3. Freenzy

    SP 2010

    Biće pakleno u sredu, pogotovo sada što su Francuzi pali (1:1) protiv Rumuna, naravno uz podršku navijača u koju ne sumnjam, pune Marakane, i uz dobru i kvalitetnu igru našeg tima, nadam se povoljnom rezultatu : )
  4. Nokia E51 - Telefon je nov, uz njega se dobija sva prateća oprema. - Cena 200e - Više slika ovde Nokia E66 - Telefon je nov, uz njega se dobija sva prateća oprema. - Cena 345e - Više slika ovde
  5. VIVA LA BARCELONA Apsolutno zaslužena pobeda !
  6. Odgledao sam film, mnogo toga je objašnjeno, odnosno razjašnjeno pre svega što se tiče Michael'ove smrti. Možda je serija trebala mnogo ranije da se završi, ali dobro ipak je to FOX. Jedino mi je glupo to što smo se smarali nekoliko epizoda dok se Michael operiše, i sada na kraju se ispostavilo da je to bilo uzaludno, iako je njegova majka bila u istoj situaciji i preživela takav tretman. Sve u svemu odlična serija koja je imala uspone i padove, ali su na kraju uspeli nekako da opravdaju iste.
  7. Sredio sam sve, šljaka 111kbps, Hvala ;)
  8. Imam 1MB ADSL Telekom, sa interneta, odnosno s' http'a mi skida 114kbps, e sad' kako da namestim da mi sa torenta skida fajlove istom brzinom, jer neće ni da krene download, ili 'pak ako krene ne prelazi više od 5kbps. Čitao sam negde po netu da treba da se podese portovi na modemu, inače imam SmartAX MT882 Huawei rozi. Ako ima neko pametan da mi objasni kako to da sredim, ili da prosledi neki tutorijal za podešavanje portova biću mu zahvalan.
  9. Druže okačio sam sasvim normalan topic, ne vidim sta ima loše u istom. Cenim i ja da većina zna za screamer, ali poenta je bila globalna radio stanica ;)
  10. O čemu je reč, dakle ovo je jedna od najjačih radio stanica na svetu. Streaming'u najjednostavnije možete pristupiti preko odličnog softverskog rešenja zvanog Screamer Radio gde ćete po završetku instalacije pokrenuti software, odabrati > presets > by network > 1Club.FM > muzički pravci, preporučujem dance edition. Izdvojiću jednu od slušanijih muzičkih stanica koje se nalaze u sklopu 1Club.FM Clubbing Dance Edition-a. Dance (EDM) Radio Stations (Nominated for Best Global Radio Station) Dance Hits (Chicago), Electro House, House (Miami), House Mix-Sets, Ibiza Dance Radio, Altered State, Breakbeats (Tampa), 3Degrees Global, 93.1 The Beat (Miami), Electronic Playground, Gruvsonic Dance, Gruvsonic Hard Dance, Gruvsonic Goa-Psy, Trance, Trance Mix-Sets, Vocal Trance, Full Throttle, Euro Dance, CRAZE Radio, Chillout Lounge. Oficijalni sajt 1Club.FM globalne radio stanice - www.1club.fm
  11. Verovatno imaš problema s konekcijom, imao sam sličan problem, vremenom će se stabilizovati.
  12. Upravo tako, sve u svemu sviđa mi se kraj, sve stvari su došle na svoje mesto, ali jbg zao mi je scofield-a nisu morali takvo nešto da naprave. Šta je tu je, sve u svemu fantastična serija.
×
×
  • Create New...