Jump to content

razaL

The X
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About razaL

Recent Profile Visitors

1,612 profile views
  1. Kad neko dete nešto ovako odvali...mislim ajde da se razumeš pa i da pričaš. To što ti misliš da su CRT bili najbolji 2007. može samo jedno da znači a to da si ti tek tada skapirao kanter scenu i počeo da pratiš, ako i uopšte. CRT monitori su najbolji od kada postoji pro kanter scena(oko 2000.) sve do danas. To što su TFT fensi i što ih sponzori daju za turnire razne i svetske i domaće ne znači da su najbolji već da para vrti de burgija neće. Čak i ovi što su izašli pre pola god. TFT sa 120hz su samo dovoljno dobra fensi zamena za CRT. Dakle kvalitet je bitan a ne da li se ti osećaš ko da si u sajber budućnosti ili u 2007-oj godini. Nije bitno da li su iz ove ili one godine i kako izgledaju i da li su u modi. Bitno je da CRT monitori izvlače maksimum iz kantera i da su majka. Jedina bolja opcija je, realno, CRT 19" ali "next best thing" su CRT 17". Neki svetski timovi su toliko navikli na CRT da nose sa sobom te monitore po turnirima a kada ih ne ponesu mnogo im je teže jer slabije radi a oni su naviknuti na perfekciju. Dakle ovaj turnir će se očigledno igrati na jako kvalitetnim monitorima.
  2. Ocigledno se nikom ne umire.
  3. nisam gledao ali baš me zanima kako ste igrali, pogledaću demo :) mill? slaba je srbija generalno na mill-u ali dokažite suprotno ! ;)
  4. Ahahahahaha. Pretore mani dete, vidish da se pomuchio. @Niksa Da si potroshio vreme i trud za film verovatno jesi a da si ukrao takodje je tachno. Bravo za trud ali ga sledeci put upotrebi da stvorish neshto svoje, neshto novo. U sushtini radi shta hocesh.
  5. Aha jasno. Samo shto ja nisam igrao TF2 nikada ali sam odgledao kamara klipova pa sam nashao i neki tur u Americi sa sve komentatorima pa mi nishta tu nije bilo jasno. Josh par pitanja: CP mape(koji je tu cilj)? Kako se zauzimaju tachke i tako to? Interesuje me jer mi igra delu vrlo zabavno i zarazno. :)
  6. Moze neko da mi objasni pravia tf2 ali kada su turniri ili klanski mechevi u pitanju?
  7. bow to my ultimate wisdom
  8. Za to sam zainteresovan, naravno cs, poshto sam malo opterecen time(zar nismo svi?) demoi, taktike, pracc, ozbiljno shvatanje igre i klana..bla..bla...jedan od najbolji drugova mi je u organizaciji SK pa imam iskustva.... Napishi mi detaljnije na mail-u, desktopfilozof@gmail.com.
  9. Za koliko bih mogao negde po evropi da prodam accaount svog ujaka na PvE serveru, ima 4 70-tice od kojih su 3 full a od tih 3 jedan warlock mu je u prvih 5 na serveru?? [ideja]
  10. A ne...ja mislio da umesham ruke u taktike i nachin pracc-a. Disciplina, posvecenost, fazoni...
  11. @confy Nemoj da mrachish, ako ne zelish/ne mozesh/ne isplaiti se da dodjesh, ti nemoj doci. :) @n1kola.rage to nije 100% sigurno ;)
  12. Evo ja da objasnim poshto sam vrlo upucen oko turnira i idem sutra da pomognem oko organizacije: Turnir je trebao da bude lokalnog tipa ali su saznali Negotinci, pa Nishlije, pa ovi pa oni...onda je gazda igraone odluchio da od tog turnira napravi "veliki" lan na drugoj, boljoj lokaciji, sa vishe kompova...bla...bla... Samo shto je vrlo malo vremena imao da sve odradi kako treba(mislim oko najave turnira i limita prijava). Bilo kako bilo siguran sam da ce turnir biti profesionalno organizovan i odradjen. ;) Vidimo se u Zajecharu! GL&HF
×
×
  • Create New...