Jump to content

Nemi187

The X
  • Posts

    631
  • Joined

  • Last visited

Reputation

9 Neutral

About Nemi187

  • Birthday 01/29/1985

Recent Profile Visitors

4,558 profile views
  1. ma oni to nece ni zavrsiti na kraju
  2. Ne razumem kako je bolji? Onaj sistem je katastrofalan,a i prica me nije nesto preterano zadrzala da nastavim da igram.
  3. Uzeo ovog nemackog tier VII Cruisera Yorcka.Izgleda da mi taj gameplay uopste ne stoji.Granate su mu uber spore i imaju trajektoriju ko da sutiras trojku.Sa svim tim ti treba kao da budes neka podrska koja gadja iz daljine,a da pridjes ne smes,jer te razvale svi.Myoko je za ovo cudo zivotinja.
  4. Kakav je ovaj Mogami zivotinja. Ja jos mislim da Japosi imaju najbolju i najyanimljiviju cruiser liniju.
  5. Pa kagero nema teoretske sanse da pobedi u napucavanju sa bilo kojim ruskim ili americkim DDom.Jedino mozda da se nadas da ces ga pogoditi torpedima. Naravno to ne znaci da hight tier ruski DDovi nisu OP
  6. Mene bas interesuje kako ce da odrade borbu i vratolomije.I sto rece Dule ,nesto mi ne lezi Skarlet kao Motoko .
  7. Uuuuu al bi lego dobro neki Sacrifice 2.
  8. Igra se WOWS.Mene je smorio WOT sa onim svim modovima i retardiranim balance patchevima.
  9. Jel ima neko problem da skine ovo cudo.Meni zaustavlja download i prijavljuje errore sve vreme..
  10. ma oni su otisli previse u sirinu i sada ne mogu da postignu da urade sve sto su obecali.Mesto da su se fokusirali na na space fight sim deo igre i to prosirili na neki kvazi mmo stil i izbacili igru tako,ne oni sad istovremeno prave i takoreci land deo igre i sta sve ne i normalno da ne moze da se postigne sve da se uradi.Sve to je moglo da se stavi u neki update,expanziju ili sta vec.
  11. ove sve sto si naveo su MMOovi a ovaj Star Citizen se ne zna sta je jos.Posto nisu dalje odmakli od fight simulatora i nekih videa o FPS delu igre.Mene zanjima kako ce to da izgleda u tom njihovom kvazi MMO prostoru sa stotinama sistema i najvaznije,kada ce to da zavrse.
  12. ne prvo ce da ubace jos 20ak izmisljenih,recikliranih premium tenkova, pa tek onda mozda ubace neku novi liniju.
×
×
  • Create New...