Jump to content

Marija Perovic

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Marija Perovic

Recent Profile Visitors

1,436 profile views
  1. Mogu da se pohvalim da mi je danas City Expressom stigla nagrada - graficka kartica. Nadam se da cete i vi ostali da dobijete to sto vam sleduje. Pisala sam: Glavnom uredniku PLAY! magazina urednik@play-zine.com i Redakciji PLAY! magazina redakcija@play-zine.com. Mislim da je to pomoglo, tako da znate sta treba da radite. Pozdrav!
  2. Pre 8 nedelja (kada su uruchene nagrade) Lucky je rekao biche poslate od ponedeljka. Pre 5 nedelja mi je odgovorio na PM i rekao poslate su - stichi che od ponedeljka. I naravno nishta. Nas troje iz Nisha je trazhilo da se nagrade poshalju zajedno PostExpresom i da mi snosimo troshkove poshtarine. I NISHTA SRAMOTA
  3. Bez uvrede. Ova moja reakcija desila se tacno 3 nedelje posle ovoga: U medjuvremenu nije bilo nikakvih informacija niti odgovora na moja pitanja.
  4. Sramota oko nagradne ankete. Toliko sam puta pisala Lakiju, a on nikako da se smiluje da mi odgovori sta je bilo s nagradom edit: smilovao se i rekao: "Nagrade su poslate i trebalo bi da se nadju na pragu kroz nekoliko dana. Ukoliko ne stignu, videcemo u cemu je problem."
  5. Marija Perovic graficka kartica Sapphire HD2400PRO i meni saljete postom
  6. nadam se da chete nas dobitnike makar sutra da kontaktirate
×
×
  • Create New...