Jump to content

Topdzija

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Topdzija

  1. Pa pominjem iz tog razloga posto neki clanovi ovog foruma su se malo previse vezali za tog Killy-a, a lizanje nisam ni jednom spomeno takodje ni kulturan izraz za cmar, anus, prema tome mozes lagano da se odneses u tri lepe PM, jer si i ti, sad cu reci kao sto je i vlada reko, degenerik ... I lepo bi te zamolio da procitas sve postove pa onda komentarisi, a ja se izvinjavam svim normalnim clanovima ovog foruma, za VOLKO spama, offtopica il cega vec ... With love, ToPdzija !!!!
  2. Ja nisam nigde spomeno da sam bolji od vas ili nesto, uostalom ja znam kako je biti napacen na igru posto sam Diablo II igro prosecno 10 h dnevno nekad i vise, al to pre, sad nema takve igre pa nema nista od toga ... U ostalom ne idem na faks idem u srednju, a ne ide mi bas u zivotu( mislim na ocene), a ja sam za ovaj forum cuo, na nekom drugom forumu pa me jos zanimalo sto moj buraz provodi tolke sate u WoW-u, i evo me tu kad ono, u oko mi upalo Killy & CO. (mislim na njegove sledbenike prepoznace se oni) kolko sam video ti i ako se ne varam Xerax ste malo normalniji pa i ne tripujete toliko, al ovi pro gameri oni su mi odma poceli da skakucu na vrhu qrca ... A verovatno si pa ti je mozda i cudno sto ja to sve "trolujem" kako oni pro gameri kazu !!!
  3. Eeee vlado, vlado , ovo sto si reko za marlenu da je degenerik u to ne ulazim, al malo si zabi taj jezik u dupe i cuti i ne seri kad nemas pojma o pojmu, mislim ti si neki opasan sad jel, sto se tu gubis i k..cis a ustvari si jedan klinja kojem je u zivotu dorucak i rucak i vecera WoW, mislim znam ja kako je to posto je i moj mladji buraz isti takav napacenik na WoW al on, i izadje za vikend nekad se i izloguje iz WoW-a ( to je retko al se izloguje), a vi mislim uzas, jos se tu zavlacite u supak Killy-u, uostalom za sve uvlakace znam gde se ima kupiti vazelina da se brze i bolje uvucete. :)
  4. Are you sure ???? I know you better, than you, yourself !!! Ja tebe ne pljujem samo sam, video da si ti "O"vamo najopasniji, kao neki pro gamer, posto su za tebe vecina na ovom forumu njubovi (noob), pa sto ti nebi okacio neki dobar filmic da vidimo kakav ti je skill, kad ti vec niko nije ravan !!!!
  5. Pajoslave, i ti si jedan od slihtar-sapiensa ili ti uvlakaca, ti si izgleda dosta napredovo kod njega jer si mu se duboku ucmario u cmar hihihi ...
  6. Cuculicu, vidim si mnogo opasan ...

  7. E moj killy ja sam vamo nov totalno i kolko sam cito postove primetio sam da si ti jedan, necu reci moron, vec kompletan moron, znaci ne fali ti nista da budes i jos veci moron ako uradis jos koji "raid", zato baci se na poso nemoj slucajno da izadjes preko vikenda nesto ces propustiti, u Svetu url(unreal lifera) ili ti WoW-u...
×
×
  • Create New...