Jump to content

ArktickaLubenica

The X
  • Posts

    2,630
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

ArktickaLubenica last won the day on February 15 2014

ArktickaLubenica had the most liked content!

Reputation

191 Snašao se

6 Followers

About ArktickaLubenica

  • Birthday 10/02/1989

Retained

  • Member Title
    AlohaSnackbar

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    Poker

Recent Profile Visitors

8,653 profile views
  1. ArktickaLubenica

    Rio 2016

    https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/4y9ao6/match_thread_115am_gmt_serbia_vs_croatia/ Ko zeli streamove
  2. ArktickaLubenica

    Rio 2016

    imas na r/nbastreams uvek liste strimova za bilo koji mec edit : https://www.reddit.com/r/nbastreams/
  3. http://www.politika.rs/scc/clanak/360188/Pogledi/Sta-je-zapravo-igra-Pokemon-i-kako-ce-ona-promeniti-svet За разлику од свих претходних компјутерских игара, где је главни контрааргумент био „деца само седе у кући и не излазе напоље”, овде је заправо кретање у самој основи играња, баш као и фудбал или „јурке”.
  4. ArktickaLubenica

    6.87

    Koliko slusah ove castere i strucnjake, generalno je ceo patch naklonjen int herojima i spell casterima ( ono da se povecava 1% magic dmg na svakih 16 inta npr ), i ovaj item je kao odgovor na to da ne bi spell casting bio previse OP, kontam da su zato i smislili jeftin item koji svaki heroj moze da priusti da bi to izbalansirali.
  5. ArktickaLubenica

    6.87

    gj na trigeru, ali ovo je topic o patchu, ne znam zasto si uopste dolazio ako neces da diskutujes normalno omg cek jel se ovo snima hi youtube hi 200 russian viewers
  6. ArktickaLubenica

    6.87

    Evo namirisao si me, ja sam 2k ( ponekad 3k ), jel ces sada za kaznu da sidjes sa 9k acc, predjes na smurf, nafidujes u mojoj partiji u low prio a onda od toga napravis "hehe gle koliko smesno" klip ?
  7. ArktickaLubenica

    6.87

    Posle sabranih utisaka imam par pitanja oko new mete. Jel ima jos neko utisak da je slark dosta profitirao, a posebno heroji sa iluzijama ( naga, terror ) sa ovim promenama gameplay-a ( + direktni buffs, + 3 armor kod terroblade, naga iluzije diluju jaci dmg ) Pade mi na pamet da probam ovog Rikija buffovanog u svom shit tieru, napravih mu ovaj Echo Sabre, odlicna stvar je za brzo gasenje heroja sa malim HP.
  8. ArktickaLubenica

    6.87

    Isprva me je instant smorilo sto opet ima 6-7 koliko li vec novih itema. Onda sam procitao ovo za XP ranged creepa, i da mogu da stakujem slow na svom omiljenom heroju Lichu i evo uzivam danas, Lich mid, ja level 6 3:40, protivnik level 3 u tom trenutku. Veil timing 7-8 minut i od tada krece snowball ( sada se sklapa iz 2 null talismana sto je odlican starting build za mid licha). Nazalost preveliki je cancer i ocekujem da ce ovo vec sutra biti ispravljeno, do tada, spamovanje dragog mi licha po ceo dan :D
  9. Invo je vrlo jak, ja ga nisam ni dirao ( skoro ) do ovog patcha a ja sam 3k scrub, krenem u 6.86 ja imam 55% wr ( imao sam i 60%) , a poslednjih 12 partija 2 poraza sa njim. A iskreno pre dva patcha sam isto probao skorovi su mi bili 4-8, 5-9. 3-12... Koliko ja vidim Forge Spirits moraju da nerfuju, ja i post mortem ubijam uzimam double kill zato sto su mi forge spirits ostali zivi u fajtu. I nisu samo za fajt, vec uzasno veliki farming potential daju 4-0-4 drums, aquila, midas, bots i odjednom imas 4k gold posle 10 minuta, a da bi sve te iteme namasovao samo afk farmas mid uzimas kulu i lovis heroje sunstrikom. Sama cinjenica da sam ja retard za high tier heroje, a igram ga lagano u ovom patchu meni govori de je zestoki cancer :D
  10. Pa ja sam taj video postovao u onom postu gde sam "prozvao" ljude! omg pa vi i ne citate tudje postove! omg prozivka!
  11. Upravo sam imao takvu partiju, uvek me natera da mi se smuci igra, u partiji protiv am-a i inva mi im srusili dva seta baraka i tier 4 i ostalo je samo jos da se dovrsi, do tada sam stalno izigravao uciteljicu, posle fajta uspesnog 300 puta pingujem rosha ili neki objektiv da mi ne bi slucajno otisli afk farm ( igram sa midas svenom i midas LC btw ), i da ne Sven ne bi propustio taj trenutak dominacije i otisao u ultra late gde slabi. I sve to ide tako divno i ja mentol posle drugog seta baraka ucutim, kontam rince and repeat ALI NE. Sven solo u 5, za njim zeus, stize i LC, gubimo gem, opet se ista stvar desi nakon 2 minuta i to je to, straight kroz mid. Barem se dobro zabavih sa earth spiritom :D Ko me jebe kad igram 2.6 ranked solo que van mida ili safelane-a!
  12. @shpanac ne bih da glumim finocu, mozda jesam prozvao, ali mislio sam da je napad vise na lika nego na build
  13. Slazem se sa svim, samo me trigeruju stvari kao sto su "lel retardirani build twitchera". Slazem se ja da je u moru silnih safelanera trenutno bespotrebno rizikovati sa nekim herojem koji nije za to, meni je samo delovalo da je napad vise na lika koji to igra, nego na build, sto ne bi igrao ako mu funkcionise ( waga, ne random 3k retard koji napravi radience u 35om dok mu kucaju na tier 4 )
  14. Meni je sve jasno, ali da hejtujete liku build sa kojim je dosao do 8k :D DA SIGURNO NE ZNA STA RADI I NEMA NIKAKVOG SMISLA TO STO RADI https://www.youtube.com/watch?v=6OXVevx4EUU
×
×
  • Create New...