Jump to content

1mp0s

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About 1mp0s

Recent Profile Visitors

1,141 profile views
  1. 1mp0s

    DCE Nations Cup II

    banzai safelistovan. paradokse, upravo zbog ovakvih postova nemas safelist.tj imao si 932842039 shitlist i toliko shitdel. ispucao si svoje sanse. a ako se negde vidimo, licno cu ti se zahvaliti za podrsku na ovom forumu.
  2. 1mp0s

    DCE Nations Cup II

    ja svaku mapu koju sam igrao sam bio top 3. ne racunam ove mape sto sam skidao prvi put tipa havana i ostale koje ne znam ni kako se zovu. One old school dust2/inferno/aztec i sl prebijam od skilla
  3. 1mp0s

    DCE Nations Cup II

    @dino skinuo sam ti IP ban. @ paradoks. jebaga, sam si sebi sredio situaciju. @zba Banovan od ovog trenutka, till end of eternity
  4. 1mp0s

    DCE Nations Cup II

    otkucao sam bio sa YOUR a ne UR. ispravljeno sada, mozes da udjes. Para ima tema na internals o tebi. otprilike je skor 2/11 tako da nisu ti bas sjajne za povratak . da se ne lazemo, svima je pun qrac tvog temperamenta. samo smo ja i jos neko glasali za tvoj shitdel.
  5. 1mp0s

    DCE Nations Cup II

    Safelistovan si sada Prvi tim Srbije se vec prijavio. Verovali ili ne, prva nacija koja se prijavila na sign up su Srbi, tako da ispadosmo najorganizovaniji. Uplasicu cu se jos i da ce da pobedimo pore DK, RU i drugara :) ^_^
  6. 1mp0s

    DCE Nations Cup II

    e bas odlican si, e sada napravis 5 _kvalitetnih_ postova, i onda ti se otvori subforum vouch request. kad budes napravio vouch request, ja cu te safelistovati, neces morati da ides na test game. Ali nemoj da ispadne da sam no skiller-a safelistovao :) Jel kako brzo dodje safelist, tako brzo i ode :)
  7. 1mp0s

    DCE Nations Cup II

    ovako cemo mare. ja prezauzet sam celom organizacijom tura. Ja cu da ti sredim safelist, na nekom acc-u, ne mora niko da zna da si to ti za prvo vreme, a ti pokupi gordana i drugare i napravite team da valja. Ja kao sudija ne mogu da igram, zbog sukoba interesa, a i dobijam neke parice sa strane tako da :)
  8. Ok drugari, DCE je dana otvorio sign ups za DCE Nations Cup II.Ovaj put su nagrade u vrednosti od preko 1 000e ( postoji mogucnost da za koji da objavimo i veci nagradni font od 1500e, zavisi od steelseries ), u hardware-u. Ne bi bilo lose da se pokupi kompaija, dues/sien/mungosi ili kako se vec danas zovu, oforme tim , caste sebe neki lepim hardware-om.Za sve zainteresovane http://www.dce-gaming.com Ukoliko je nekom istekao safelist na DCE, kontakt me na PM da sredimo tehnicke sitnice oko ucestvovanja.
×
×
  • Create New...