Jump to content

riO)

The X
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About riO)

  • Birthday 12/01/1989

Recent Profile Visitors

2,411 profile views
  1. riO)

    Jedno pitanje...

    Dvoje su se tako smuvali.
  2. giga se prodaje za 5oo din ... c-c-c-c-c
  3. Rekao bi da te nema na filmicu zepe,my FAV one!
  4. Tek sad vidim koliko sam jak... <3BAJA A taj storm je bio banovan,cisto ga nebi cimali 2 puta za redom da igra... Salim se..bila je zajebancija naravno,neverujem da bi ga opet pikovali anyway :)
  5. Gledao sam nesto loma vs nisha,malo vise ste uigraniji od nas :),mada ja mislim da je reshio pick,kao i u prvoj...i 3 bkb-a,nismo imali sta da trazimo sa nashim herojima.. Mada je damke mnogo vise plakao u prvoj partiji,iako smo dobili ))
  6. Ja nisam igrao?a mnogo sam jak... A za ovu drugu sam znao da gubimo :DDD,pre pocetka anyway gg :)
  7. Mnogo sam jak! ki ki RIKI
  8. riO)

    Dota turnir u nisu?

    /q me for more info glhf
  9. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Terasa nije toliko teska,ja sam je brzo presao :)),ukapiras par brojeva gde se nalaze,nadjes 2,3 stvarcice i lagano,posle imas neki lift kad obavis par stvari i posle je kraj :P
  10. Ja sam bas pri kraju :),samo me mrzi dalje da igram ispale mi oci. » Click to show Spoiler - click again to hide... «U nekom liftu sam se spustio dole,i imaju neka vrata pretpostavljam da je kraj,divicu sutra :)
  11. Znaci mnogo je zajeban ovaj...bruka.... » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ja sam isao na teresu neku i sad se tamo bakcem,ako nekom treba pomoc nek kaze :),ali je jedno 16 puta tezi od proslih room esc...
  12. riO)

    ESL.ENC

    Zep nema noge...
  13. Realno nagrade za 2,3,4 mesto?
  14. Ko jos daje pravi broj ?
×
×
  • Create New...