Jump to content

GreedySerbian

The X
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

2 Followers

About GreedySerbian

  • Birthday 02/04/1986

Recent Profile Visitors

2,834 profile views
  1. cujem da je viktor prepustio titulu u obaranju ruku?! Viktore kakve to neistine cujem!
  2. viktore treba da izvlacis grupe za naredno svetsko u fudbalu!
  3. HAHAHAHAAHAH ANONIMUSI IZ VRANJE (DOBAR KLAN NAME)
  4. o kakvom govnu vi ovde pricate i kakvoj expanziji, LOL je tesko sranje, a za razliku od HON-a, visualni utisak je TESKO SRANJE. nisam subjektivan, ne pricam napamet igra vise lici na neki degenski super mario nego na igru za wcg
  5. viktor seljachina pastir ratar. Bajo, pitali oni iz cevapdzinice za tebe (cekali te od letos da im narpavis promet) ^^ sto se tice turnira da ponovim josh jednom MA DA NIJE KURCHINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaAaAaAAaA!!!!! <3 CVELE I ovaj toma degenerik jurca tamo po fajer busu sa betom u min 7.. zamalo nas pobedise u polufinalu.. GG cya again (in nish)
  6. imas u kockici na srednjem kompu par komada sto sam ja sejvo :P
  7. kakav bre MVP, marko tomic prespavao finale XD JA ZA MVP TURNIRA BRE <3 MAIDEN
  8. Prijavljujem josh jednu ekipu iz nisha verovatno pod nazivom GodFather: Chainsaw, Novak, Houseaddict, timmy, garney (valjda)
  9. prijavljujem josh jednu ekipu iz nisa KW (kunka warirors)
  10. Prijavljujem ekipu iz nisha Toma I BARABE :D iz nista ce doci jos jedna ekipa Znaci nis dovodi 2 ekipe! RIO TARD AJDE PAPANI da odigramo turnir ffs, da sredimo nekog sponzora pa da se zajebavamo!
  11. koj bre turnir?? onaj sa famoznim novcicem? :D
  12. 5? mislim da ih je 95 :) (ne kao 50 zivotinja iz hona, ZIVOTINJSKO CARSTVO AKA HON) vidi se da si nub i u honu, moze 1v1 solo mid? dota pa hon da poredimo skill? :D svaki mid/high coder bi mogo sa malo truda da napravi hon, poenta ovih igara je u gejmplaju ne u "svrsim kad pritisnem W na tastaturi"
  13. koliko znam od nekih ljudi, ice frog ce sa valveom napraviti steam dotu! radi se na tome a negde na forumu sa video na playdota da je sam ice frog izjavio da radi na tom prjektu. Igram dotu 5 godina, hon sam igrao 3-4 meseca pre resetovanja statsa i mozda jos mesec dana nakon nekog reseta.. Pored toga sam pricao sa nekim coderima i znam: Da je hon engine PRESLIKANI wc3 engine. Pathing je isti/slican kao u wc3-doti itd.. Nasminkana je do maksimuma da bi privukla klince koji, sto je neko pomenuo, ZELE DA SVRSE KADA BACE JEDAN SPELL U HONU I IMAJU OSECAJ DA SU BACILI ATOMSKU BOMBU. Sto se tice heroja FF, samo icefrog moze da prati stvar zajedno sa njegovim 1000 dota testera (lupam broj), hero attack animation je jedan od najjacih faktora u doti i uslovili su nerfove/fixeve istih pa cak i mnogih drugih stvari samo zbog toga sto imaju dominantan attack animation. Kada se to ubaci u hon, eto ti imbalanca, nikad nece igra biti igriva. Trenutno je u honu isto da li igras mejden ili locka solo mid, imaju isti hit animation i smislu brzine izbacaja HITA, stim sto je maiden moze da izdominira locka jel ima jake spelove za kill... u doti? Lock nerfovan agiliti 5 verzija samo zbog njegove hit animacije da bi ga vratili u normalu.. ( dalje je prejak) Team fight? bacaj spelove napamet pa kog "usere", u honu tesko da mozes da izvedes solidan timfajt zbog sveg onog sijanja i bacakanja prstanja, a fajt traje 2-3 sekunde gde tesko da neko ima vremena da nesto urade... Igrica je fail zato sto nije odabrala kvalitetnu igracku publiku: Svaki tard moze da lasthituje i farmuje, a u fajtu mora da budes supermEN da ispratis sta ti se zbiva na ekranu. nepregledni su heroji, svi deluju slicno na prvi pogled, nema Team kolor view, kada selektujes frendli heroja treba ti mikroskop da vidis ko je i sta je... UZAS BAJO DAJ DUPE SA PRILOZIMA
  14. Viktard, becejac seljak zemljoradnik! za samostalnu vojvodinu :)
×
×
  • Create New...