Jump to content

Nolofinwe

The X
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Nolofinwe

  • Birthday 05/30/1991

Profile

  • Omiljene igre:
    WH40K Dawn Of War:Dark Crusade

Recent Profile Visitors

2,737 profile views
  1. Dakle Rift novi account za 1500 dinara, na njemu ima jos 29 dana, ima 17 lvl kelari warriora na njemu sa mountom. Prodajem jer hocu da nastavim sa igranjem LOTRO-a. Pm ako ste zainteresovani.
  2. Dakle, prodajem account sa male blood elf paladinom na lightning's blade serveru, vecinom delova honor pvp geara, par hiljada golda, 1.3k arena poena... Imam sav info, prvi sam vlasnik. Sub nije aktivan trenutno. Cena 50 evra Iz Beograda sam, Kontakt PM.
  3. Prodajem cataclysm account sa blood elf paladinom na lightning's blade serveru, 85 lvl http://eu.battle.net/wow/en/character/lightnings-blade/t%C3%A4nelorn/simple pretplata je aktivna do 31 marta. Originalni vlasnik, imam sve podatke. Cena 90 Evra Pitanja na pm.
  4. Dakle, prodajem Dawn of War 2 i expanziju Chaos Rising ili menjam za Heroes of Newerth account. Sav info u vezi steama dobijate i sve ostalo sto je potrebno. retail su obe igre tj. dobijate kutiju, nema nikakvog downloada, obe igre su kupljene u gameS-u i odlicno su ocuvane. Cena za oba dela zajedno je 2500 dinara sto je manje od novog chaos risinga koji kosta 3900 u gameS-u.
  5. Kakva je populacija igraca oko ponoci? Tada uglavnom imam vremena za ovakve igre+ da li neko prodaje hoN account? ako da, neka sibne PM.
  6. Nova i poslednja cena 5000 dinara
  7. Dakle prodajem Wotlk account sa lvl 78 night elf druidom, 73 undead priestom i 66 lvl human warriorom. Uplaceno 2 meseca tako da je najbolje da neko uzme sto pre account, a od infa imam sq, sa, email, i imam sve diskove. Cena je 5000 dinara. Kontakt na pm ili na 0652777744 Iz Beograda sam.
  8. Dakle Guild wars+factions+nightfall+eye of the north za 1500 dinara. Na accountu se nalaze pve warrior(full elite templar armor dyed black) i Dervish isto neki oklop od 75 platinuma dyed black/red. Pozeljno je da ste iz BG-a, nadjemo se negde i to je to. Kontakt 0652777744 preko SMS-a HITNO!
  9. Ima u Gamesu, video sam juce.
  10. Mene zanima jel moze da se popravi nekako krs ai? znaci stavim na expert i on i dalje trckara, gine i flee radi svake 2 sekunde.
  11. Kita! Nema nigde:( Nista, piratska verzija pa cu se taman smoriti da igram protiv kompa dok ne stigne ovde original.
  12. Sad sam zvao games da pitam da li ce dobijati sutra dawn of war jer je release date za evropu 20 feb. odgovor je bio za mesec -dva...posto ja ne mogu da izadjem iz kuce jer imam boginje zamolio bi nekoga ko isto kupuje original, da javi gde je nasao, da mogu ja da posaljem nekoga da mi uzme. Nemam pojma kakva je situacija u platou ili u onom orange shop-u, da li ce oni mozda dobiti, jer ima neko njihob broj telefona?
  13. Ja kad imam nabudzeni squad howling bansheesa mogu bilo kakvog walkera da unistim instant tj mnogo se lako counteruju sa dosta eldar jedinica, al kolko sam video i druge rase to mogu lagano, cak sam se i x puta zajebao kad sam pravio vozila jer tipa cudo kao carnifex koga jedino wraithlord moze counteruje unisti mi fire prism i falcona iz 1 udarca. Ne znam sa kim ti igras ali skoro svaka melee jedinica kad stavi jeftini upgrade moze da unisti bilo kakvo vozilo/walkera.
×
×
  • Create New...