Jump to content

maraaram

The X
  • Posts

    471
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

3 Followers

About maraaram

  • Birthday 11/30/1984

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    civ3
  • Lokacija:
    srbija

Recent Profile Visitors

5,443 profile views
  1. ne psuj. a ostatak nek ne komentarishe.. hvala.
  2. e da.. nznm ko mi je rekao da prozivam frizere.. pa kako ne bih?! prosta rachunica.. profesor biologije u osnovnoj shkoli ima mesechnu platu oko 40.000din, shto znachi za pola meseca 20.000, fond chasova je za dve nedelje 40, tj po shkolskom chasu dobija 500din, tj 15min dobije oko 166.66..7 dinara.. e sad.. za ovo zvanje se zavrshi fax koji traje 4.5godine i preko 32/33/34 ispita (zavisno koju izbornu oblast izabere) .. a sa druge strane su frizerchitji koji idu 3meseca na kurs i svojih 15min naplate najmanje 250dinara.. itd..
  3. otje meni q msn da se instalira.. ;] prvo se pojavi dijalog.. i kad kazhem uredu onda izadje ta stranica.. uradim po upustvu i o5 netje.. .. i tako..
  4. malo matoriji chlanak.. Obilaznica na pola puta OSTVARENJE zamisli da se na najlakši i najekonomičniji način povežu autoput za Zagreb, Ibarska magistrala i autoput ka Nišu, i da se na taj način rastereti usko grlo u centralnom gradskom jezgru, zavisi od novca. Iako nadležni najavljuju da će radovi na deonici od Ostružnice do Orlovače biti završeni početkom oktobra, tranzitni saobraćaj biće samo delimično izmešten iz prestonice. Za sada je sredstvima iz NIP obezbeđeno finansiranje izgradnje dela obilaznice od Ostružnice do Avalskog puta. Međutim, neizvesno je kada će biti nastavljeni radovi na trasi do Bubanj potoka, što bi omogućilo spajanje Zagrebačkog sa Niškim autoputem. Ne treba zaboraviti ni deonice od Batajnice do Dobanovaca i od Bubanj potoka do Pančeva, na kojima još ništa nije urađeno. Osim finansijskih, na svakoj od tri deonice postoje dodatne "prepreke" koje "koče" radove na obilaznici. nastavak vesti..
  5. Saobraćaj preko petlje kreće sutra Radovi na petlji „Orlovača“ su gotovi i automobili će ovim delom obilaznice oko Beograda, najverovatnije, krenuti sutra. Iako radovi kasne, kompletna deonica obilaznice kod orlovačke petlje biće puštena u rad za tri nedelje, kako je prvobitno i bilo planirano. Deonicu obilaznice od Ostružnice do Orlovače čini tunel dugačak 699 metara i most od 405 metara. Ona je izuzetno značajna za saobraćaj, jer je deo Ibarske magistrale koji je sada preopterećen. Radove na njoj juče je obišao ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić i tom prilikom, još jednom najavio da će kompletna deonica na lokaciji kod orlovačke biti puštena u saobraćaj 15. oktobra. Rok za završetak radova na ovoj deonici potvrdio je i direktor građevinskog preduzeća „Planum“ koje je angažovano na izgradnji obilaznice Ratomir Todorović. link bila je pricha da kad se otvori zaobilaznica da tje pocheti radovi na gazeli.. medjutim.. „Картон сити” кочи обнову „Газеле” Припремни радови и обнова појединих делова најдужег београдског прелаза преко Саве могућа већ после 15. октобра, али темељно преуређење сачекаће пресељења Рома који живе испод моста nastavak vesti u nedogled.. u nedogled..
  6. stara prestara.. papir kamen makaze.. di mogu da je skinem? htela sam da instaliram matori icq al neshto za*ebava.. hvala unapred.. no spam no h8 pliz.
  7. najposao je biti frizer.. shtricnesh tu i tamo.. i za 15tak min dobijesh 150din najmanje.. radno vreme je ajde 8h .. znachi dnevno se fina para zaradi.. kurs traje 3 meseca.. nznm koliko koshta.. al kontam da je manje od 30k dinara.. nadjesh neki lokal.. i bog da te vidi.. razmishljala sam da upishem taj kurs.. pre par godina.. al eto.. khm.. nznm da li ima ishta lakshe nego mushko shishanje.. no nema veze.. vazhno je da su frizeri napravili vajan posao od toga.. ;] uzhashno.. ali uzhasno me nervira kad me frizerka oshisha kako ona zamisli.. objasnim ja njoj shta i kako.. al eto.. uvek mora da ushere na kraju.. moja stalna frizerka nije mogla odmah da me primi.. (e da.. pazi kad mora da se zakazuje kod frizera.. fensi.. nema shta) .. i otishla kod neke druge.. sve super frizura.. ali.. morala je da stanjuje krajeve.. i tako.. mozhda na kraju upishem taj kurs..
  8. eo josh jedne.. i netjem vishe.. obetjavam.. odoh.. qnotj..
  9. spashavaj se ko mozhe!!! eo josh jedne..
×
×
  • Create New...