Get Adobe Flash player

udrg-sexy

The X
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About udrg-sexy

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

600 profile views
 1. Domaci repovi

  Trebao si staviti moonov i napises"evo kako se postaje pro"
 2. WCG 2007 Grupe

  nevera kakvu je ghost grupu dobio,pored onih ostalih,ali jbg sta je tu je .sto se tice mickeya imas sanse da prodjes sa onim sauronom sam ja igrao na netu, onda vam je sve jasno o cemu se tu radi ^^ GL both!
 3. Domaci repovi

  fino fino, kod ud si se malo opustio sa towerima stavio si svega 6 umesto 66 ali ok . kod orca lt sam na sec pomislio da cu gledadi duel AM vs BM gde am gubi 0-10 .vidim niko nista ne govori o imba elfu..cisto da obavestim da je dh dobio novi nadimak - chak noris
 4. Domaci repovi

  OMG mans fix it n/c pa to sam gledao sto si to okacio !?
 5. moja karijera je jebena jako ja sam picijo kampanju wc2 gde je bilo footy=grunt samo sto su ogretovi bili nerealni naspram knighta . roc nisam ni igrao samo eto sada tft .zato mi je sad u tft ostalo ono od wc2 "towers rox" pa odatle ja hu.
 6. StarCraft II

  Naravno da ne! to je kao kada bi presao sa fudbala na kosarku
 7. Neverica

  sta da kazem... stvrano nije bilo logicno da se tako nesto uradi,ali sta je tu je...realno ne bi trebalo da ghost ispadne u prvom kolu kada ce uzeti wcg :). jbg men nemas srece [:(!]
 8. Domaci repovi

  http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=50394 Evo jedan rep do jaja,mada meni vise lici na neki Cg tipa,Elf invasion rep nije tako dugacak tako da vas nece smoriti.
 9. Domaci repovi

  OMG cuj ovo izvlacenje !! kao beer fest... dobro je pa ti je samo score otisao, mogao te meda i u RL pokopati . Nego probaj da postujes rep na wcreplayes,ispucao sam ti fore za danas posle ovoga sam morao da odgledam . sjebao se sto je pustio protectora da se izgradi... inace dh jeste imba !!