Jump to content

absolute

The X
  • Posts

    7,896
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    46

absolute last won the day on September 24 2023

absolute had the most liked content!

Reputation

2,638 Kole

About absolute

  • Birthday 10/09/1977

Retained

  • Member Title
    Hop cup, poskocicu...

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    RUR
  • Omiljene igre:
    Manic Miner :)
  • Lokacija:
    medj` sljivama

Recent Profile Visitors

21,882 profile views
  1. absolute

    NBA 2018-2023

    Alen Ajverson...uvek je bio mali ciga...
  2. Da jbt, agenti za nekretnine sa 2% provizijom. Katastrofa, nema rada nema odgovornosti. Dovoljno jedan stan mesečno da posreduješ.
  3. Čim je tužilac okarakterisao kao teško ubistvo, znači da nije umrla u saobraćajnom udesu kao posledica nesreće. U Blicu pročitah da su udavili dete pošto su ga udarili :c Jbt, kakva bandera, pa to kerovima da ih rastrgnu ili tako nešto...ne znam, ja sam pravnik, nisam dovoljno kreativan...
  4. Mi smo pre par godina vodili sestrica mog iz Kanade sa nama na more u Grcku kolima. Imali smo saglasnost, ali nam niko zhiv nije trazhio niti smo je pokazali na granicama. Mali pri tom ima i kanadski pasos 🙂 Prosle godine zhena (nevencana) moja odvela decu u Crnu Goru bez moje saglasnosti...carinik se smeje i pita je, a jel otac saglasan...kaze zhena jeste...ajde teraj... Tako da to sa saglasnoscu roditelja nije bas preterano veliki problem.
  5. Meni je više što mi je pao teret sa pleća, da ne moram više da razmišljam o popravkama, tehničkom....a prelazio sam sa pežoom 2-3000 maksimum godišnje.
  6. Ode Pezo prosle nedelje posle 10 godina u mom vlasnistvu 😄 Jedan dan je bio na oglasima, javilo se 7,8 ljudi i popodne doso covek, doneo pare, zavrsili prenos i cao zdravo 😄 18 godina mlad, 2000 oiro prodat.
  7. absolute

    Tenis 2022/24

    Verovatno mora da menja malo, čim nije u top formi, mora da promeni i trenera jer verovatno zaključio da i igru treba malo da menja. Možda lupam 😄
  8. Smešno mi je "lagana večera". Ono meso, jaja, sir 😄
  9. Pogledao i ja pre jedno mesec dana sa ženom. Isti utisak, odlična zafrkancija 😄
  10. Ja se sećam za vreme korone i nije mi bilo baš zanimljivo. Sa jedne strane treba da radiš, a sa druge strane kao učiš nešto decu. Možda da čovek ne radi, pa da ima vremena da se posveti deci to može da bude dobar koncept.
  11. Uh, ja se secam kad nam je na velikom odmoru uletela ekipa sa satarama koja se pokachila sa nekim ortakom iz nashe gimnazije...ne znam kako smo chitavi ostali... Mene ispred gimnazije sachekali da mi skinu patike, pukli me drskom od pistolja (i dalje imam okrnjen zub)...al im patike nisam dao 🙂 uzhasno vreme 😕
  12. U godini kulture sunce lepse sija nema rata nema sporstskih sankcija....
×
×
  • Create New...