Jump to content

Silencioo

The X
  • Posts

    439
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-13 Nije se snašao

4 Followers

About Silencioo

Recent Profile Visitors

3,820 profile views
  1. Iskreno, mene bi bilo sramota da bilo sta postujem, a da mi tekst izgleda kao da ga je pisalo dete iz 4 osnovne... Malo paznje da se obrati na gramatiku i pravopis, da se iskoriste padezi i eto nama razumnih i lako citljivih postova! :)
  2. Dobro aj, pored prve nagrade mnogo bi bilo jos i ovo da mi ide. Vrv ide za poplavljena mesta.
  3. Kanterasi su najrazmazeniji gameri koji postoje i ja sam prezadovoljan ovako malom kolicinom vajnovanja. Cek da ponovim, kanterasi su najrazmazeniji gameri.
  4. 1. Kakve god da su nagrade, bitnije je ispostovati da bude ono sto se obeca, nego da se promeni u toku turnira, jer to izazove pravo razocarenje. 2. U poslednje 3 godine nam prize pool raste , kao i robne nagrade, pa verovatno svi sada ocekuju sve vise vise i vise, ali da li smo mi pruzili neki backup tome? Nismo. Koliko srpskih timova igra u evropi neke lige i turnire, pa da su njihova imena prepoznatljiva? Da ne lupetam, ali oko 3-4... Koliko na nekim malim random sprskim online turnirima bude prijavljenih ekipa? Po 40. oliko se prijavi na lan? Jedva 16. Razmislite malo o ovim stvarima i sta je pisac hteo time da kaze. I da, ko ima dobru domacu kajsiju, neka dodje na turnir i neka je ponese da se pohvali istom. Ako neko ima mamichku koja sprema brutalne kiflice, neka se pojavi sa istim da se smejemo dota fazonima punih usta. Bitno je druzenje i unosite dovoljno tecnosti. https://www.facebook.com/pages/Buktop-Dota-2/702455156431321?fref=nf https://twitter.com/BuktopDota2
  5. Prodajem tastaturu cm storm triger novu neotvorenu,cena 8000din.Broj telefona:069 15 34 171
  6. <<< Zaprepascen nepismenoscu! :)
  7. POMOZITE DOBRI LOL LJUDI! :) Sutra idemo na turnir u Hrvatsku i fale nam EAST accounti. Izgleda da smo sve nabavili, ali nam jos JUNGLE acc za EAST FALI! Ako moze neko da ga pozajmi , samo sutra za taj lan turnir, pa da odbranimo boje Srbije i da osvojimo, bili bi jako zahvalni! Pisite u inbox! p.s. Treba bas dobar acc, sa dosta runa i heroja za junglu!
  8. POMOZITE DOBRI LOL LJUDI! :) Treba mi adc/jungle/mid accounti za sutra, samo da mi se pozajme, da odigramo lan turnir na EASTU. Ne bi nista dirali cackali i slicno i naravno sutra u ponoc , kada se zavrsi turnir vratili. I da, trebaju nam dobri accovi, sa runama , herojima itd, da bi mogli i da osvojimo turnir! HVALA UNAPRED NA POMOCI, PISITE U INBOX! PRIORITET NA JUNGLE ACCU!
  9. Oooo majko mila, zasto si me u kompjuterskom vremenu rodilaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
  10. Odustala je ova ekipa od turnira... p.s. Tako to izgleda kada ti Lebron pomaze ^_^ :P
  11. Ispravka: " Ukoliko se bojite da ucestvujete na turniru ili ukoliko, kada izgubite partiju, dozivljavate krizu identiteta gosu-pro gejmera, slobodno dodjite da gledate i navijate u Spectators Areni!" ;-)
  12. Nacuo sam da su se Nislije predale pre takmicenja, pustaju celekulu da se srusi sama! A isto tako sam nacuo i da se Melon uplasio jakih svetala na turniru :) -2 ekipe ^_^
  13. Agagaga Maxo, ovo je unique chance! :D ALO GHOSTE HOCEMO VIDETI G4L? :DDDD hahah
  14. Puno pozdrava za mog brata i velikog gospodina Marka Lazica! haahahahah <3
×
×
  • Create New...