Jump to content

crus

The X
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

2 Followers

About crus

  • Birthday 01/15/1982

Retained

  • Member Title
    Dragon Slayer

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.pixelparticles.com

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,873 profile views
  1. I tako :), ja bi stvarno rado da se ispisem iz no-beta kluba ali nikako da mi podje za rukom :)
  2. ako budes mogao, baci jedan na contact@pixelparticles.com :) ziv bio! :)
  3. crus

    Dragon Age Origins

    bas sam sinoc mlatn'o spider queen, gadan fajt :)
  4. crus

    Dragon Age Origins

    Hm, ja i dalje nisam skapirao kako se otkljucavaju one specijalizacije, kupih knjigu za arcane mage-a i naucih je, dobih 1 poen viska, ali mi je i dalje locked.
  5. crus

    Dragon Age Origins

    Ja sam sinoc uzivao kao nikad do sada u borbi sa zmajem, totalno me odusevilo. Opet cu ponoviti, SVAKA im cast za world design, zone izlgedaju predivno, grafika otkida, hocu MMO u takvom setovanju, sa takvom grafikom, zonama i karakterima. Moj setup je sledeci Alistar mi je tank, full shield specced, i teglim 3 magea lol :), jedan mage mi je aoe dmg daler, drugi je healer/disabler (slime ground, earthquake), a treci mage je nesto izmedju dmg dilera i disablera. odlican setup imho. Svi uvek na hold manje vishe, nervira me kad idu kuda zele i prave se pametni. Inace smatram da igra i nije toliko linearna, ne znam sta ste vi radili ali ja sam par puta uradio save pre nekih bitnih momenata cisto da vidim kuda prica moze da ode, i ako je sustina u biti tu negde, ipak razlika se primeti te sam sto se tog aspekta tice ja prilicno zadovoljan.
  6. crus

    Dragon Age Origins

    U the tower of mages, ne zelim previshe da ti spoilujem, ono sto je super kod tog "encountera" je sto dobro pazi dijalog, moze se zavrsiti na vishe nacina :).
  7. crus

    Dragon Age Origins

    jel treba neki crack ili nesto za to(patch)?
  8. crus

    Dragon Age Origins

    Hm, ja sam u kampu nekom dobio opciju da downloadujem neki additional content, ali nisam zeleo time da se bakcem. To ce doci na red kad se predje igra :). Inace trudim se da radim sve sidequestove, ne toliko jer me mnogo interesuju koliko zbog toga da sam malcice jaci za main story questove, igram na normalu.
  9. crus

    Dragon Age Origins

    posle drugog dana igranja.. Q.Q sve bolje i bolje.. /cry .. mrzim posao!!!
  10. crus

    Dragon Age Origins

    Pa sta znam, meni ne deluje kao da je preterano zahtevno.
  11. crus

    Dragon Age Origins

    Slazem se za screenies i spojlere.. Haxxori slede za one koji budu bezobrazni :). Inace, KAAKO je dobra igra, dodushe ja za razliku od nekoga ovde zaboravih koga, u vecini koristim WoWlike view, nekako mi izometrijski view daje slabu preglednost prilikom ulaska u fajt, u fajtu je vec druga prica.
  12. crus

    Dragon Age Origins

    Elf mage ovde, prica je brutaaaalna, ja sam jos uvek u mage toweru na nekom kvestu koji kapiram da ce me izuje lol. Igra prelepo izgleda zaista, igram na max setovanjima 1680x1050 sa 4xAA. Prvo sam bio napravio elf rogue-a, i skroz je drugacija intro prica skroz, to mi se dopada, vidim ja da ce se ovo igrati sa vishe klasa/rasa :/ sigh.. wtb free time.
  13. crus

    Dragon Age Origins

    Hm, hoce li se igra pojavljivati kod nas po radnjama? i gde?
  14. moze meni 1 :).. nevenbijelic@gmail.com fala :)
×
×
  • Create New...