Jump to content

Kojot

The X
  • Posts

    5,791
  • Joined

  • Last visited

Reputation

78 Snašao se

About Kojot

  • Birthday 05/04/1972

Retained

  • Member Title
    4Xl ili 5 XL za mene

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    zK Forever
  • Omiljene igre:
    Dota
  • Lokacija:
    Srbija do Tokija

Recent Profile Visitors

15,243 profile views
  1. Kojot

    Drale osvaja Kosmos!

    Drale da te izaberemo za direktora SNSA (Srpsku Naučnu Svemrsku Agenciju) !
  2. Pozdrav za Igora od njegovog velikog fana! MOV_1055.mp4
  3. Pusti ti Jasnu Drale, prva lova leži u struji :) Alfa ....nisma iznad vas, daleko od toga. Jendostavno previše sam iskusan na RUR-u :) Nakon 10 goidna i ja nešto naučim.
  4. Hvale te Zwerko moji drugari da ti WoT video klipovi sabijaju. Kažu da su jako informativni i zabavni :)
  5. Nigger mi je skrenuo pažnju da sam tema ovde:) Nadam se da ću zaslužiti sopstveni topic, kao Istok jednog dana:) Mogao bih ja sada da ovde serem, objašnjavam, polemišeme ali nema razloga. Vaša mišljenja su već formirana, informacije i činjenice vas ne interesuju. Upravo to, a i posao, su glavni razlozi što me više nema na Rur-u. Ah da, jebiga Drale da bi se drugi popeli na državnu sisu, prvi mora da siđu :) wink wink :) Voli vas puno vaš Koja :) i ono što je NIgger rekao:) PPS: Longly je u pravu ali samo delimično. Nisu deca tako glupa da svako može da ih vuče za nos i iskorišćava. Vrlo su svesni koliko vrede i biraju sa kime će da se druže. E sada što se desi da nam poneko upadne u sliku.... desi se, nije drama :)
  6. Imali smo ovde par topica veznaih za oružje i pošto se ja sada drogirma sa ogorimnim brojem sajtova na ovu temu hteo bih da pokrenem topci gde ćemo 1. diskutovati o oružju i oružanim sistemima, njegovim načinima upotrebe izbegavajući političke implikacija što je vie moguće! 2. ostavljati linkove ili web sajtove gde se mogu naći kvalitetni testovi bilo za laike ili stručnjake (bacite neki opis...) 3.... ne znam ni ja ali da bude u duhu 1 i 2 :) Evo da odmah ubacim par sttvari! Za laike sajt http://defencyclopedia.com/ Blog, vodi ga neki Indijac, ja bih rekoa, jako puno dobrih tekstova . Ne ide dečko puno u dubinu ali daleko od toga da puno greši https://battlemachines.wordpress.com/ još jedan blog, isto pitak i jednostavan Za ljubitelje avijacije http://foxtrotalpha.jalopnik.com/ Jako dobar polu blog sajt. Lik jako iskusna zna znaje, dugo vremena u avijaciji, u poslednje vreme malo manje analiza malo više vesti ali imate po tekstivma gomilu linkova. Takođe dosta likova iz Američke vojske ga čita i komentariše postove. Naravno pro Američki je Voleo bih da neko ovde baci neke proruske, ili kineske, ili brazilske sajtove koji pišu na engleskom... eto to je za početak..... PS: zanimljiv tekst sa war-is-boring koji nisma stavio ovde jer Brue misli da su đubre (ili Pekar.... jebem li ga) https://medium.com/war-is-boring/everything-wrong-with-the-f-35-3b62e8b3b432 naslov teskta sve govori https://medium.com/war-is-boring/don-t-think-the-f-35-can-fight-it-does-in-this-realistic-war-game-fc10706ba9f4 zašto je F-35 dobar i pored toga što je kurac u dogfightu :)
  7. And here we go again! Evo ga novi video Centurion 7/1, / K DMG, 10 killova .... znaimljiva partija
×
×
  • Create New...