Jump to content

aLti

The X
  • Posts

    444
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-34 Kreki

1 Follower

About aLti

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4,608 profile views
  1. Kako se preziva trol o kome govorimo, jel Rajin?
  2. f4ts0, ako vec nisi primetio, degenerisani trol iznad namerno laze da sam advokat po struci, postavlja lazne linkove i izvlaci stvari iz konteksta sa jasnim ciljem da topic preokrene u nekom drugom pravcu. Jel stvarno mislis da sada ima ikakve svrhe raspravljati o necemu sto je napisano 2012-e?
  3. Uuuuu jeeeeeebote, aLti omasio jedno slovo pri kucanju - jesi odma' zvao te tvoje homo degenerike da donesu kofu punu govana i krenu sa mazanjem, ili ces tek da ih zoves?
  4. Sta se desava seronjo, pogodilo te ono sto sam napisao iznad, pa proradili kompeksi, a? Ajde kad vec tako lepo quote-ujes, daj da vidimo gde sam to ikada rekao da sam advokat? Znam da ti je cilj da skrenes sa teme, zato opet da ponovim:
  5. Ta vulgarna promena u ponasanju seronje Viktora i njegovih ortaka Opsenice i par drugih se relativno lako moze objasniti kroz psihoanalizu, a svodi se na to da su od pocetka bili prepuni zavisti prema drugima, i to se jednostavno vremenom pretvorilo u mrznju. Mogu oni da seru sta god hoce i da mazu druge govnima, ali neka se prvo pogledaju u ogledalo. Zaista sta reci za ovog nesretnika Viktora, pa on decko godinama misli da je zabavno kad iz dana u dan pise da je svom ortaku lizao cmar, ili ovaj njemu? Ekipa degenerika kakva se retko srece...
  6. Ne znam nikoga ko radi u Kini i eto, htedoh to da podelim sa vama :)
  7. Doktore, ortak leteo od Kanade do Australije, maltene ga izneli iz aviona, snimak pluca je ovde: http://imgur.com/a/BZPK5 http://imgur.com/a/JPL2L Daj neki savet sta mu je to, rakije ti...? A inace, idi na brod opusteno, bolje vrabac u ruci nego golub na grani (citaj spec. u Nemackoj), pogotovo ako je taj golub na dugoj grani. Jedan moj burazer je radio pre god. dana kao fotograf na brodu, ima tu svega i svacega (po njegovom opisu - klasican bootcamp), ali kaze da bi opet isao.
  8. A lazni "crnogorski" jezik ti ne smeta na ambalazi, nego samo njegova tezina, jel'...?
  9. Nego Lucky, jesi slusao Nikolasijev tamburica fest preko tih sluski, kako ti se cini? :) https://www.youtube.com/watch?v=0-_0y9zR_hU Mislim ono, decko je odradio grafiku vrh, scenario je bukvalno do jaja, a ima i vec gotovu ziku da ubaci u igru, tako da ni tu nema frke...
  10. Koliko se secam, Lucky je po savetu Nikolasija porucio neke sluske iz inostranstva pre jedno 4-5 meseci, ima neka tajna veza... :)
  11. Sprcio se taj nesrecnik ko suva smokva, ostalo mu samo da kenja po forumu. Video sam mu neku fotku nedavno, bilo mi ga zao.
  12. Srecna nova godina... Dve stvari sam izvalio: 1) Ivan_ prilicno nedostaje, bez obzira sto su mu fore bile trule :) 2) Kako bi bilo gotivno da sam tortky - da zivim unutar foruma i nemam zivot. p.s. u zadnjih 5-6 meseci najmanji broj otvorenih topica u ovom delu foruma do sada - ili su se ucesnici uozbiljili, ili je forum otisao u q... Mada kad vidim da tortky i dalje maksimalno postuje, ipak ce biti da je ovo drugo...
  13. http://www.politika.rs/scc/clanak/366603/Vezbao-propadanje-na-Pupinovom-mostu-i-propao
×
×
  • Create New...