Jump to content

Crash Override

01102000
  • Posts

    1,257
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    38

Crash Override last won the day on January 27 2016

Crash Override had the most liked content!

Reputation

2,661 Kole

About Crash Override

Retained

  • Member Title
    %

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Vojvodina

Recent Profile Visitors

6,915 profile views
  1. @Lucky Ako gledamo Super Bowl reklame za kola, ova po meni odnosi pobedu.
  2. Šta će vam SD kartica na telefonu koji ima free backup 4K videa i slika?
  3. @Lucky Prvi put čujem da je postojao takav CD :D.
  4. Crash Override

    Tesla i FBI

    LOL @Lucky kada vraćaš pluseve?
  5. E da, zanimljivo je kako je ocena na IMDB u poslednje 3 do 2 epizode padala sa 9,2 do 8,9 sada :). Očigledno nisi jedini kome se nije svideo kraj.
  6. 7.14min Zoranahhh odgovara na pitanje sa kim bi bila, ne bi bila nikad i u fazonu je ADVOKATI, LEKARI I ARHITEKTE TO MI NIKAD NIJE NEŠTO ZANIMALO. LOL, ko da bi neko od njih ikad pogledao nju. LOL LOL LOL
  7. E Lucky, nisam siguran šta pričaš za ritam meni je fino teklo sve. Dosta se toga i izdešavalo s obzirom da su ga spakovali u format mini serije.
  8. Au nenverovatno mi je kako najvatreniji fanovi Appla brane svaki jebeni potez te kompanije. Ovo je drugar sav bitan shareovao pre neki dan:
  9. Ako ti nešto znači, ja sam bio u Izraelu i Palestini pre par godina i situacija nije bila toliko strašna. Zanimljivo mi je bilo to da je lakše sleteti i kročiti na tlo Izraela, nego što je otići po pitanju sigurnosti na aerodromu. Sećam se da kad sam sleteo, samo me je jedna riba koja je deo vojnog obezbeđenja random zaustavila i kad je videla da sam bio u Egiptu, 10x me pitala zašto sam bio tamo, kada sam joj 10x rekao da imaju najlepše more za ronjenje, onda me pustila. Kada sam trebao da letim nazad, 1h je trajala samo sigurnosna provera, intervju sa vojskom i policijom. Imaju 100 pitanja, a svako te pitaju 5 puta, kao da ne slupaju odgovore, samo gledaju tvoje reakcije dok odgovaraš. :D Situacija na "granici" Palestine i Izraela ume biti malo zajebana, ali bilo sve cool dok sam ja bio. Verujem da je Jordan što se tiče turizma daleko sigurniji.
  10. The night of mi je daleko bolja serija od Stranger things, iako se žanrosvki ne mogu porediti.
  11. Crash Override

    Rio 2016

    Nadam se da su košarkaši SAD-a gledali finale vaterpola.
  12. Aha, ti si o Fujitsu pisao da je bio raspad... :)
×
×
  • Create New...