Jump to content

f4ts0

The X
  • Posts

    22,554
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    163

f4ts0 last won the day on February 22

f4ts0 had the most liked content!

Reputation

6,897 Kole

About f4ts0

Retained

  • Member Title
    Moj život je RUR, ali i dalje ne znam da pormenim titulu!

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

31,993 profile views
  1. jesam li ja jedini kome je 3 body problem (non chinese) prosto nekako glupa 😄
  2. f4ts0

    Megastructures

    pa u tunel kroz planinu ne moze da udje voda i da te udavi
  3. f4ts0

    Megastructures

    da li bi vama bilo ok da vozite 2 sata tunelom pod morem :"D ja bih se usrao
  4. f4ts0

    Carbage

    jebote jugo florida srece Doca i Martija!
  5. sve je to jasno ali 300 eura vise na uredjaj od 570 je malo mnogo. ja zbilja ne bih nudio steam deck po ovoj ceni, negde postoji sansa da bi veca bila stata nego korist. Ovako ce pordati par dekova, a ispirace se usta njima samo tako. Mislim ne znam kako ide, ali zar ne mogu da povuku 10 komada kao firma od nekog valvea/distributera, plate carinu i troskove i ugrade se 20 posto? I tako bi cena bila tipa 700 a ne 870 eura
  6. pa slobodno kazi da je games i da je jebeinig 300 eura skuplje nego da se kupi preko valvea. Razumem i marzu i uvoz i troskove, ali brate. da se razumemo i valve j preterao.
  7. Jedino pravo pitanje koje ti covek moze postaviti, i da je u rur duhu je...znas i sam koje 😄 Fokse, ti zivis u balounu da ti je srbija kriva za sve.
  8. nisam mislio sam prvi da uradis da vidim sta ce biti
  9. xiaomi auto ce imati najbolji odnos cena/kvalitet
  10. idealna prilika! https://www.blic.rs/zabava/baka-prase-prodaje-svoje-luksuzne-automobile-na-oglasima-zbod-dugova-molim-vas-hitno/plmlq90
  11. Neki placevi daju free pregled prostate kupcima miate 😀
  12. pa ja sam isao pocetkom 90ih u srednju 😄 😄 i da bilo je nesigurno u smislu da su redovno dolazili paviljonci, vecernjaci i slicno da biju strebere. Kad odes uvece u grad, mozes da racunas na zajebane situacije, a drugari koji su isli po teksasima (naziv za masinske skole) su bukvalno gledali bodenja ubadanja i slicno. Ali sad da je bas bilo vidimo se u citulji, ne znam, verovatno zavisi i od okruzenja. Ali! toga je bilo oduvek. Ono sto je danas gore je roditeljsko nasilje, tj uzasni roditelji koji maltretiraju nastavnike, petljaju se deci u zivot i prave debile od dece. Smrt roditeljskim viber grupama!
  13. igor i dule prosle godine u knokkeu!
×
×
  • Create New...