Jump to content

shpanac

The X
  • Posts

    1,250
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

Everything posted by shpanac

  1. shpanac

    NBA 2018-2023

    Gledao sam jutros drugo poluvreme, odlično su odigrali ali mislim da ni Minesota nije sposobna protiv njih sa ovako skraćenom klupom. Već u drugom kolu će biti neki veliki test za Denver. Istok blagosloven ove godine...
  2. Jel imamo mi i dalje RUR majice topic @Lucky?
  3. shpanac

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Gledao sam tekme protiv OKC, Knicksa u gostima i još par... Denver često uhvati kurcobolja kad ih krene loše, npr. kao protiv Knicksa u gostima, tačno im se ne igra, promaše dosta, a ovi zapnu kao debili i Denveru se ne juri taj rezultat... Jedini tim gde imaju ozbiljan problem koji sam video ove godine je OKC, i to samo Shai... Jednostavno ne mogu da zaustave tog momka. KCP, Gordon, čak i Murray, mogu da odigraju strašno dobru odbranu, ali ne mogu da zaustave Shaia koji je visok i prodoran, a pod košem čeka spor Jokić. Mislim da je mali PWatt imao par dobrih minuta čuvanja Shaia i to je to. Dakle pitanje u plej-ofu će biti da li mogu da pobede uz očekivanih 32-35 Shaia, i da li će suđenje iz plej-ofa da uspori malog SGA koji dobija tonu bacanja.
  4. shpanac

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Gledao sam noćas utakmicu protiv Knicksa, i ova je možda bila najatraktivnija za gledanje od početka sezone. Ne najbolja, imali su teže okršaje i bolje utakmice ali sve je prštalo. Knicksima je falilo "pola tima" i mislim da će ove sezone u top 4 Istoka ali sledeće ako budu zdravi mogu da uzmu Istok, uz naravno teškoću predviđanja promena. Jokara MVP 99% ali sigurno će sad da krene narativ i "gurka" da barem Shaija predstave kao njegovu konkurenciju i drugi izbor. Imaju lak raspored do kraja, mogu Nuggsi ponovo do prvog mesta na Zapadu.
  5. Propustio si Lucky, sve je to AI na snimcima...
  6. shpanac

    JOKARA ZANAVIJEK!

    https://streamable.com/us1ioa Nikola Jokić hrani GSW supom od testisa, 2024.
  7. Kažu da ovaj ne greši! Idemo da crashujemo taj EPIC store!
  8. shpanac

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Draymond noćas šakom udario čoveka a Jokiću dupla tehnička za "fuck"... Stvarno je suđenje gore nego ikad od početka ove sezone.
  9. Nah, that's not it, daj sledeće ❤️
  10. Za vid, najbolji odnos cene i kvaliteta! Dajte neki info vi "iskusniji" :)
  11. @Dule_smor Ti misliš da su ti YT, Twitter i novine blokirani a da ti ne kontrolišu šta pišeš online?
  12. Koliko mi je toplo oko srca što ih ovako isprcaše, zli Mikal Bridžis umalo da mi pokvari slavlje
  13. Iskreno, i temeljno sam uživao čitajući komentar sekciju. Hvala
  14. Bravo. Kao neko ko nije nimalo verovao u ovaj tim, i popljuvao njihove šanse apsolutno svaki put kad je pokrenuta priča o istim, dugujem im izvinjenje. Predobra odbrana, dobar napad, pametno igraju 95% vremena, i nemaju ego.
  15. što ne pitaju porodicu ove u hidžabu šta misli o tome?
  16. Kako to mislite "vozio narandžastog lamboa" kad ga vozi i dalje, videh ga danas u Savskoj :))))))
  17. To je zato što ne znaju da ta Finska dva mesta ispod može da obriše pod sa nama. Letonija 16. isto može da nas odere.
  18. shpanac

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Najviši od 2014. Niko nema 97 btw ;D
  19. Zamisli staviš ono govno od plastike na flašu jogurta, ako ostaviš i kreneš da piješ, iz čepa curi i prosipa se, ako otkineš od trzaja može da te isprska jogurt. Nice.
  20. Jeste, baš deluje kao prime dvadesetogodišnjakinja koja će da se uda na moto-festu i sa 34 da ima ovaj nadrkani izraz lica dok razvedena, preko čaše vina, pogledom prati decu u školu.
  21. K A K O? 😄 Moja mašina gažena od 2020. pa i dalje ništa 😄 Šta imaš unutra? Uzmi identično, mora da se može pronaći...
×
×
  • Create New...