Get Adobe Flash player

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. za te pare povedi i nas ili bar neke od nas npr nas najsmesnije
 3. Prodato, moze lock! Hvala.
 4. NBA 17/18

 5. kratki stripovi

  Tako ćeš i ti u Njemačku!
 6. NBA 17/18

  Dajte čoveku mid da hapsi od prvog minuta.
 7. Trajno iseljenje na Novi Zeland

  Pre Ramsay Sansa svakako :) Jesi čekirao https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas Vidi jel imaš dovoljno poena za vizu koja ti odgovara. Lakše je dobiti radnu nego da odmah ideš na residency. E sad, nova stranka na vlasti hoće da smanji broj imigranata, jer kinezi i indusi zagađuju vazduh kolko se trpaju svake godine. Što ne znači da treba da odustaneš, ali imaj u vidu da će biti borba, pa preporučujem da budeš realan i ideš na radnu vizu na godinu-dve recimo, pa produžis na pet kad dođeš ovde, pa tek onda residency. Bitno je da te ne odbiju prvi put kad se prijaviš.
 8. sve na crveno macori, kako doslo tako i otislo
 9. LAN TURNIR CS 1.6 BEOGRAD

  Hello, thanks for sharing this information with us. But the problem is I can't understand it, because it is in different language. It is very hard for me to understand it and i want to write it for the best paper writers. Can you please help me by posting it again in english language. I will be so thankful to you.
 10. Zdravo drugari, Kao sto naslov kaze, interesuje me trajno iseljenje na NZ. Znam da bar dvojica sa foruma zive ili su ziveli tamo, pa me zanimaju iskustva. Odmah da presecem pesimisticke stavove, u Srbiji nisam rodjen nego u inostranstvu, u Srbiji imam uspesnu firmu unazad 25 fodina i zaradjujem 350.000RSD mesecno, ali to ovde nije merilo uspeha nego samo kazna. Ne idem tamo da radim za drugoga, nego bih otvorio privatni posao. Imam i biznis plan. Ono sto me interesuje su Vasa iskustva.. pa navalite. Interesuje me iskljucivo miran kraj na severnom ostrvu, gde bih mogao da da se situiram, i da radi jedan magacin... Budzet 300.000 EUR Utopija ili sansa?
 11. Koji biste mikro leisure SUV u garažu?

  Ja bi ovaj crveni
 12. pričajte

  wat?? Baki flo florian?
 13. pričajte

  @beba isus, zasto si prodao hajp momenat :(
 14. Need medical attention

  samo na recept znaci da apotekar ne sme da izda bez lekarskog recepta, bilo da je to "drzavni" recept koji se ne placa bilo da je "privatni" koji se placa
 15. Need medical attention

  pa fora je što lekove na recept pokriva država a državi je dosadilo da pokriva
 16. Need medical attention

  Koja je fora sa lekovima na kojima na kutiji pise "samo na recept" a lekar opste prakse kaze da ne ide na recept? (proverio sam posle isto kod specijaliste koji je potvrdio, kaze da kod nas sve sto valja ne ide na recept :D). Placam jebeni alergijski sprej za nos 2500, sokirao sam se kad mi je rekla ova u apoteci.
 17. WTB 960+ilvl character

  Up
 18. NBA 17/18

  E sport, jeste sad! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 19. NBA 17/18

  naravno da jeste,esport!
 20. NBA 17/18

  To nije sport!
 21. Last bump, prodat P8 i dva P8 Lite, ostao još samo Doogee, 9k.
 22. NBA 17/18

  kazi mi da sakujem u doti !
 1. Load more activity