Jump to content

Dota WCG 2007 - OTKAZAN!


f4ts0

Recommended Posts

DOTA TURNIRA NA RUR STANDU NECE BITI OVE GODINE!

Turnir na RUR standu ce se odrzati u nedelju 26.avgusta 2007 u expo centru. Pozeljno je da turnir pocne u 10 sati ujutro,

Sistem ce ponovo biti singl eliminacioni.

Sto se tice moda koji ce se igrati, da li uvrstiti -xl ili league mod ili neki treci, dajte predloge do srede u 20:00, kada cu razmisliti koji mod da bude definitivno, a i malo da pogledam na netu da se obavestim.

Broj racunara ce biti najverovatnije 30.

Nagrade ce vec objaviti osoba zaduzena za to, kao i jos neku sitnicu :)

Jos napomena :

1. u ovom topiku izbegnite medjusobna prozivanja i peckanja na potezu vrbas-deus-ostatak, brisace se (valjda) a i punicete organizatore negativnim stavom ka nekim ekipama.

2. Prosle godine su neki igraci koji su bahanalisani odstranjeni dok se ne srede.Kao sto je i kasnije bilo malo napetosti i slicno. Ove godine ce biti diskvalifikovane ekipe bez daljeg. Uvek se svojim 1337 fizickim kvalitetima mozete obracunati na livadi izmedju buvljaka i supervera.

3. Kapiteni ekipa mogu slobodno gledati kako program (kompomaster) izvlaci ekipe, da ne bi opet sumnjali da sam hakovao java aplet.

4. Nemoguce je tacno reci kad ce ko igrati, te to pitanje necemo ni potezati. Prosto budite tamo, pa cemo napraviti neki okvirni kostur. Naravno uvek je moguce nekom izaci u susret ako mora negde da ide. Znaci neke ekipe ce sigurno igrati posle par sati.

5. Pobednik turnira ne ide na finalni WCG (valjda) ovo nije zvanicna WCG disciplina, vec je u okviru RUR turnira.

Pravila turnira su svima dobro poznata, pa da ih ne ponavljamo.

Znaci samo da utvrdimo definitivno mod koji ce se igrati,

Verzija 6.46b.

Poz i uzivajte

Update :

Nagrade

Nece biti nekih specijalnih nagrade, vec neke simbolicne tipa RuR majice (mada je to vrednije od zlata), neke vesele sitnice, Koletovi Pin-Up kalendari za potrebe Vojske I Mup-a, Ivan_-ovi demoi sa de)dust2 i de_nuke i tako.

Ukoliko zelite, mozemo napraviti da se ufur placa i da pobednik dobija pare od uplate za ucesce (kao i drugo i trece mesto)

Izjasnite se i povodom toga :)

Evo updatea :

Nakon pregleda par liga na netu, konsultacija i ispitivanja dota mnjenja, odluceno je da mod bude definitivno -xl

Ukratko o modu kome nije jasno (pomogao mare)

Extended League mode (u igri se moze kucati -xl ili -ap u zavisnosti kako se timovi dogovore, da li hoce da biraju/izbacuju heroje u chatu ili pratiti samu proceduru -xl moda tako sto ce na pocetku partije ukucati -xl)

Oba tima ce se naci na chatu u toku igre, pre nego sto samo biranje heroja pocne. Oba tima ce imati pravo da izbace do 3 heroja iz izbora heroja pre nego sto samo biranje heroja pocne. Izbacivanje heroja ce se odigrati u sledecoj formi: 1-1-1-1-1-1. Timovi imaju pravo da biraju da li ce da izbace heroja ili da preskoce to pravo i ne izbace heroja:

1. Tim koji bira prvi, ima pravo da izbaci / preskoci da izbaci : 1 heroja

2. Tim koji bira drugi, ima pravo da izbaci / preskoci da izbaci : 1 heroja.

3. Tim koji bira prvi, ima pravo da izbaci / preskoci da izbaci : 1 heroja

4. Tim koji bira drugi, ima pravo da izbaci / preskoci da izbaci : 1 heroja.

5. Tim koji bira prvi, ima pravo da izbaci / preskoci da izbaci : 1 heroja

6. Tim koji bira drugi, ima pravo da izbaci / preskoci da izbaci : 1 heroja.

Maximum od (ali ne mora biti tacno - moze i manje) 6 heroja moze biti izbaceno iz celokupnog izbora heroja. Kada se izbacivanje heroja zavrsi, timovi ce nastaviti da biraju heroje u formi 1-2-2-2-2-1:

1. Tim koji je izbacivao heroje prvi pickuje: 1 heroja

2. Tim koji je izbacivao heroje drugi pickuje: 2 heroja

3. Tim koji je izbacivao heroje prvi pickuje: 2 heroja

4. Tim koji je izbacivao heroje drugi pickuje: 2 heroja

5. Tim koji je izbacivao heroje prvi pickuje: 2 heroja

6. Tim koji je izbacivao heroje drugi pickuje: 1 heroja

Cak i da se heroji izbacuju/biraju pre pocetka partije (dakle na pocetku se pise mod -ap), nemate pravo da birate sledece heroje: Shadow Priest / Geomancer / Bristleback / Alchemist.

Pravila su direktno preuzeta sa meetyourmakers.com site-a. Pravila su primenjena u MYM Prime Nations turniru. Jedina izmena je sto su dodata dva heroja koje nemate pravo da birate bez izbacivanja heroja iz izbora heroja a to su: Bristleback i Alchemist, koji su bili banovani i na proslom DotA lan turniru (WGT).

----------

bugovi i ogranicenja

Koriscenje bilo kog buga nije dozvoljeno i moze iziskuje kaznu (na sudiji je da proceni koliku)

Backdooring (ili creepskipping kako ga drugacije zovu) nije dozvoljen. Znaci da nemate pravo da napadate zgrade neprijatelja bez podrske kripova. Ukoliko ste stigli do zgrade uz podrsku kripova imate pravo da nastavite da napadate, cak i u slucaju da su kripovi ubijeni. Ukoliko ste dosli do protivnicke baze (dakle sve cim se popnete uz uzbrdicu baze..) uz pomoc saveznickih kripova, imate pravo da napadate bilo koju zgradu, i ne morate da se povlacite ukoliko su kripovi, sa kojima ste usli, umrli.

Svaki sme napraviti maximum dva Mekansm-a.

Svaki tim sme napraviti maximum dva (ili jedan) necronomicron - O OVOME BI TREBALO DA SE RASPRAVI NA TOPICU - note za tebe... na mymu su 2 dozvoljena

Svaki tim sme napraviti maximum jedan refresher orb

Svaki tim sme napraviti maximum jedan arcane ring

Svaki tim moze imati samo jedan aegis po heroju

Svaki tim moze imati ukupno ili:

*2 Eul's Scepter of Divinity-a ILI

*2 Guinsoo's Scythe of Vyse-a ILI

*1 Eul's Scepter of Divinity i 1 Guinsoo's Scythe of Vyse

Nije dozvoljeno da kupujete iteme za druge igrace u svom timu, sa izuzetkom sledecih itema koji ne smeju biti prodati od strane igraca kome je dat item:

* Clarity Potion

* Tango of Essifation

* Observer Wards

* Sentry Wards

* Scroll of Town Portal

* Flask of Sapphire Water

* Gem of Truesight

* Aegis of the Immortal

* Cheese

Sledeci itemi mogu biti shareovani, ali moraju biti vraceni onome koji je kupio (itemi koji se shareuju ne smeju zavrsiti neki recept, sa izuzetkom itema koji se mogu rasklopiti, ukoliko se sklopi item heroj mora ici u bazu da rasklopi i svaki item se mora vratiti onome koji je isti kupio)

* Ring of Health

* Ring of Regeneration

* Void Stone

* Sobi Mask

* Perservence

* Kuriri (ne mogu da kazem koke zato sto moze i vepar i pingvin i kita od ovce da se napravi sad:) )

Dozvoljeno je davati kontrolu ostalim igracima iz svog tima da bi kupili item, dok god se taj item odmah dostavi igracu koji je taj item kupio

Itemi koji su ispali iz mrtve kokoske mogu biti pokupljeni od strane bilo kog igraca, i item je smatran njegovim. Ukoliko je onaj koji je pokupio item iz kokoske iz istog tima kao i sam vlasnik kokoske, item mu se mora vratiti. Ukoliko je onaj koji je pokupio item iz kokoske iz protivnickog tima, on moze da ili proda ili zadrzi iteme, dakle ne sme da da nekom iz svog tima.

Nije dozvoljeno da namerno poginete da bi neko iz vaseg tima pokupio item (npr. neko napravi Divine Rapier i ode suicide da bi ga neko iz njegovog tima pokupio)

Nije dozvoljeno blokiranje kripova spellovima. (npr. Sprout kod Furiona ili Fissure kod Earth Shakera) Dozvoljeno je "usporavanje" kripova koriscenjem modela heroja tako sto idete ispred kripova. Takodje je dozvoljeno herojem navlaciti neutralne kripove na svoje kripove.

----------------

Uplata ucesca : 1000 dinara po ekipi na licu mesta. Sav fond od uplata ide u nagrade

Prijatno

Edited by Stator

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

2. Prosle godine su neki igraci koji su bahanalisani odstranjeni dok se ne srede.Kao sto je i kasnije bilo malo napetosti i slicno. Ove godine ce biti diskvalifikovane ekipe bez daljeg. Uvek se svojim 1337 fizickim kvalitetima mozete obracunati na livadi izmedju buvljaka i supervera.

Za sada cu samo dodati da ce ove godine na RUR standu biti i osobe zaduzhene iskljucivo za obezbedjenje prostora koje ce reagovati na propisni nacin ukoliko bilo ko udari po stolu, tastaturi, racunaru ili mishu, a ne daj bozhe ukoliko pokusha da nesto ukrade, sto je bila tradicija svih godina do sada.

Link to comment
Share on other sites

E ovako, prijavljujem ekipu SeiN, zatim, jedino ako ne bude -xl moda koji preporujem, jedino banovati bristebacka, pravila o hexovima meka arcane, su vec opste poznata, GJ za ovaj turnir.

kGR: nemam pare

DU[OVER&astronOUT]: btw

DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha

Link to comment
Share on other sites

Pre svega, mislim da sam u drugom topiku vise puta ponovio da, po meni, pravi mod za ovaj turnir je -xl..

Mod predstavlja trenutno najveci balans u igri, svaki tim ima podjednaka prava. (U proslom topicu sam vise puta napomenuo njegove prednosti, mrzi me da pishem ponovo...)

Skoro sve vece lige (osim dota-league, gde ce se uskoro preci na -xl) igraju ovaj mod... CGESA, MYM PRIDE NATIONS, MYM PRIDE DEFENDING, HTGN itd... Izmedju ostalog se i igralo na najvecem LAN eventu na svetu (Dreamhack - Summer i Winter). Za one misle da se tako ne igra, tj. kada pogledate replay oni samo ukucaju -ap, to ne znaci da se pre toga banovanje/pickovanje nije izvrsilo u chatu.

Najbolje je da vidite na primerima:

MYM Prime Nations, skelet turnira - playoff

Danska 2 - 0 Ukrajna, pregled banovanih i pickovanih heroja sa konetarima posle.

Danska 2 - 0 Nemacka, isti pregled.

Ukrajna 2 - 0 Rusija,isti pregled.

Ovim modom nema potrebe za dodatnim banovanjem ostalih heroja, tipa bristle ili alchemist, kao na proslom turu... Kao sto se moze i videti da su pojedinci banovali bristle-a ali su neki i preskocili..

Edit:

Zaboravio sam da treba staviti nosioce... I to pre svega prema ucinku sa zadnjeg turnira, dakle SeiN i FED..

DeuS nece ucestvovati na ovom turniru vec ce hellion da igra za FED, a ja za SeiN, a intru (pametan covek) ide na more. [:)]

Slazem se za to da treba da se plati ufur pa da se dele pare kao i do sada (valjda 50% 30% 20%?)...

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Link to comment
Share on other sites

Turnir na RUR standu ce se odrzati u nedelju 26.avgusta 2007 u expo centru. Pozeljno je da turnir pocne u 10 sati ujutro,

Sistem ce ponovo biti singl eliminacioni.

Sto se tice moda koji ce se igrati, da li uvrstiti -xl ili league mod ili neki treci, dajte predloge do srede u 20:00, kada cu razmisliti koji mod da bude definitivno, a i malo da pogledam na netu da se obavestim.

Broj racunara ce biti najverovatnije 30.

Nagrade ce vec objaviti osoba zaduzena za to, kao i jos neku sitnicu :)

Jos napomena :

1. u ovom topiku izbegnite medjusobna prozivanja i peckanja na potezu vrbas-deus-ostatak, brisace se (valjda) a i punicete organizatore negativnim stavom ka nekim ekipama.

2. Prosle godine su neki igraci koji su bahanalisani odstranjeni dok se ne srede.Kao sto je i kasnije bilo malo napetosti i slicno. Ove godine ce biti diskvalifikovane ekipe bez daljeg. Uvek se svojim 1337 fizickim kvalitetima mozete obracunati na livadi izmedju buvljaka i supervera.

3. Kapiteni ekipa mogu slobodno gledati kako program (kompomaster) izvlaci ekipe, da ne bi opet sumnjali da sam hakovao java aplet.

4. Nemoguce je tacno reci kad ce ko igrati, te to pitanje necemo ni potezati. Prosto budite tamo, pa cemo napraviti neki okvirni kostur. Naravno uvek je moguce nekom izaci u susret ako mora negde da ide. Znaci neke ekipe ce sigurno igrati posle par sati.

5. Pobednik turnira ne ide na finalni WCG (valjda) ovo nije zvanicna WCG disciplina, vec je u okviru RUR turnira.

Pravila turnira su svima dobro poznata, pa da ih ne ponavljamo.

Znaci samo da utvrdimo definitivno mod koji ce se igrati,

Verzija 6.46b.

Poz i uzivajte

Update :

Nagrade

Nece biti nekih specijalnih nagrade, vec neke simbolicne tipa RuR majice (mada je to vrednije od zlata), neke vesele sitnice, Koletovi Pin-Up kalendari za potrebe Vojske I Mup-a, Ivan_-ovi demoi sa de)dust2 i de_nuke i tako.

Ukoliko zelite, mozemo napraviti da se ufur placa i da pobednik dobija pare od uplate za ucesce (kao i drugo i trece mesto)

Izjasnite se i povodom toga :)

Sve je to ok...a gde [kako] se prijavljuje?

Link to comment
Share on other sites

Mare shta si zapeoza taj !@#$ni -Xl!!sta treba da se igra onaj mod koji se igra vama deusovcima(Shabloncima)!!!Neka se igra aplm ,to svima odgovara!!!!ti vidish neciju taktiku izbacish im 3 kljucna heroja i ............

Bravo majstore, ja vidim tvoju taktiku i na draftu ti zabodem 2 heroja. i? isti kurac ne smaraj i probaj da odigras -xl, sta vredi raspravljati kada nisi ni probao a samo pljujes...

kGR: nemam pare

DU[OVER&astronOUT]: btw

DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha

Link to comment
Share on other sites

vote mode -xl

vote ufur: 200 din po igrachu(simbolichno chisto da imam posle za has ^^)

Prijavljivanje je na licu mesta? Ako nije prijavljujem ekipu: recimo nick "pOtpisani".

A mogao bih ja(znam skill dosta igracha i objektivan sam ^^) da budem zaduzen na licu mesta za nosioce.

Link to comment
Share on other sites

@duke Pa realno nosioci bi trebali biti vi (koliko znam: djokili hellion doctor paradoks i ti), neverloose (vidim dosta poznatih imena) i mi (gordan sein.mare tickepa opijum i ja)...

sudeci po rezultatima sa proslog turnira.. posto deus i forum vise ni ne postoje, ovi gore bi trebali biti nosioci, ne bi bilo lose da se doda jos jedna ekipa s'obzirom da bi u ovom slucaju jedna ekipa najverovatnije dobila lakse brekete...

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Link to comment
Share on other sites

ura dota

ako me neko zeli nek me kontaktira!!!!!

uraaaaaaaaaaaaaaaa

Igore ako treba neko da ti odmaze tu sam!!!

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

Prijave : generalno kazite ovde, ali ko dodje dosao je :). Znaci na licu mesta, a ovde cisto da bi videli kolko ce biti otprilike ekipa da se malo organizujemo

Svoja oprema : da

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...