Jump to content

10 godina The Witcher igara


SolidChief

Recommended Posts

75NtBhR.jpg?fit=450%2C281

Došli smo i do prve decenije otkako je kultni Witcher serijal video igara ušao u naše živote i osvojio naša srca. Pored nas, ostario je i Geralt od Rivije, koji nas je ovom prilikom pozvao da se prisetimo svih trenutaka u dugogodišnjem poznanstvu.

U trejleru su prikazani svi karakteri, okupljeni u malenoj taverni, koji uživaju u vinu, igrama i fantastičnoj atmosferi. Video je praćen Geraltovom naracijom, koji se na kraju zahvaljuje igračima na svemu i nazdravlja u njihovu čast.

Prva Witcher video igra je kreiran a po uzoru na serijal knjiga Andžeja Sapkovskog, i izašla 2007. godine pod pokroviteljstvom poljskog studija, CD Projekt Red, kome je ovo ujedno bila i prva igra koju su napravili, ali i pored te činjenice, Witcher je još tad dobio veliki broj obožavatelja. Druga u nizu je The Witcher 2: Assassin of Kings, a potom sledi i The Witcher 3: Wild Hunt, jedna od najnagrađivanijih i najboljih video igara današnjice.

Mi želimo puno sreće u daljem radu studija, i nadamo se da ćemo uskoro dobiti više detalja o Cyberpunk 2077. Uživajte u trejleru:

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...