Jump to content

Nova ekspanzija za EVE: Valkyrie uklanja potrebu za VR uređajem


SolidChief

Recommended Posts

EVE-Valkyrie.png?fit=450%2C167

Kada se prvi put pojavio, EVE: Valkyrie je postojao kao ekskluziva za Oculus Rift uređaje, i nešto kasnije je postao dostupan za ostale VR uređaje (HTC Vive, Playstation VR) i prošle godine je omogućen cross-play između ovih VR uređaja. A sada je razvojni studio CCP Games odlučio da sa dolaskom nove ekspanzije konačno skine “VR Only” etiketu i igru učini dostupnom široj gejming zajednici.

Warzone ekspanzija će omogućiti igranje bez VR uređaja i za Playstation 4 i za PC korisnike, ali nije jedina dobra vest, pošto će se Valkyrie prodavati i po znatno nižoj ceni, za 30€, umesto dosadašnjih 40. Što se tiče novina u samoj igri tu su: nova modularna vrsta progresije koja će pružati veću fleksibilnost pri nadogradnji, novi sistem nagrađivanja koji vam daje nagrade u vidu hangara sa opcijama za personalizaciju, dve nove mape, Fleet i Outpost, i sasvim novi Extraction mod, koji igrače angažuje da više koriste okruženje kako bi stekli prednost.

Ovaj radikalan potez i smanjena cena će definitivno dovesti još više igrača u EVE: Valkyrie, pošto malo je kupaca koji sebi mogu priuštiti neki od VR uređaja, u prilog tome govori i podatak na Steamu da ovaj naslov u proseku igra oko 6 igrača dnevno, što je svakako poražavajuće.

Ekspanzija će biti dostupna za preuzimanje u vidu besplatnog dodatka od 26. septembra, a razvojni studio će u međuvremenu otkriti još detalja.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...