Jump to content

Nightmarchers – postapokalipsa na havajski način


SolidChief

Recommended Posts

nightmarchers.jpg?fit=450%2C285

Kada pomislimo na Havaje, obično nam padnu na pamet nepregledno dugačke lepe peščane plaže, tropski barovi sa milionima koktela, hula ples i topao doček sa tradicionalnim havajskim vencima. Sve to naravno dok nosimo havajku.

Sve to nećete videti u igri Nightmarchers. U pitanju je nova igra studija Wyrmbyte koji je do sada imao malo ovakvih sličnih iskustva. Radi se o postapokaliptičnoj pucačini u otvorenom svetu, sa elementima RPG-a.

Ostrvo Oahu, na kome se nalaze čuveni Honolulu i Perl Harbur, je preuzela grupa divljih kultista i pljačkaša, koji sada terorišu vaše sunarodnike i prete da potpuno upropaste ovaj raj na zemlji. Doduše, on odavno više nije ono što je bio, jer se radnja igre odigrava 100 godina nakon neimenovane katastrofe i Oahu je gotovo potpuno urasao u džungle i pustoš.

Vi ćete uz pomoć nadprirodnih sila, odnosno havajskog božanstva Akue, postati i sami polu-bog u borbi protiv Kume i njegovih miltantnih sledbenika koji prate korumpiranog boga.

Možete igrati oslanjajući se na super moći, na tradicionalno naoružanje ili pak na šunjanje, odnosno u stealth modu, a sve će to zavisiti od toga na koji način ćete razviti vašeg lika.

Autori obećavaju ogromno ostrvo sa preko 50 ključnih lokacija, prepuno misterija za istraživanje i gomilom frakcija koje imaju svoje interese i afinitete, a vaše odluke i postavljanje prema tim frakcijama i običnim stanovnicima će direktno uticati na sudbinu ostrva i razvoj priče u igri.

Sve detalje o samoj igri možete pročitati na Brightlocker stranici igre, gde je je kroz zaista obiman tekst prikazana ambiciozna zamisao autora oko ove igre.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...