Jump to content

Destiny 2 – trejler za PC betu


SolidChief

Recommended Posts

Kao što već znate, nekoliko dana pre nego što Destiny 2 izađe na tržište konzola, korisnici računara će imati prilike da učestvuju u beta testiranju, koje počinje 29. avgusta. Baš iz tog razloga je Nvidia pripremila novi trejler koji podseća šta nas očekuje, naravno u 4K rezoluciji.

Destiny 2 igračima na PC-ju pored 4K rezolucije donosi otključan broj sličica u sekundi, punu podršku za tastaturu i miša, kao i veliki broj grafičkih podešavanja, koja su standardna u igrama koje izađu za računare.

Beta, koja je otvorena za sve, nudi prvu misiju kampanje, kompetitivni multiplejer mod sa dve mape i Strike – timski co-op mod.

PC igrači će Destiny 2 betu iskusiti sa novim poboljšanjima koja nisu bila na konzolama. Skraćeno je vreme čekanja u Quickplay modu, dok je u kompetitivnom vreme čekanja sada nešto duže kako bi igrači bili istog ranga, pored toga tu su i brojne ispravke bagova i nanošenja štete.

Ko prednaruči u betu može da uskoči dan ranije, odnosno 28. avgusta, a svi će imati prilike da igraju do 31. avgusta. Zvanični datum izlaska za PC je 24. oktobar, dok za konzole izlazi 6. septembra.

Destiny 2 će na računarima biti distribuiran i igran preko Blizzard Battle.net platforme, što predstavlja presedan u istoriji Battle.neta, jer će Destiny 2 biti prva igra ikada na  Bnetu koja nije napravljena od strane Blizzarda. Destiny 2 ikonica je već stigla na Bnet, i sada postoji poseban odvojeni “Activision” odeljak gde se ona nalazi i koji je jasno odvaja od Blizzardovih igara.

 

destiny-2-battle.net_.jpg?resize=700%2C5

 

 

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...