Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
Followers 0
SolidChief

Nova ekspanzija za No Man’s Sky donosi dugo očekivani multiplejer mod i preko 30 sati kampanje

1 post in this topic

Atlas-Rises.jpg?fit=450%2C253

Nije mnogo prošlo od kako su ljudi iz Hello Gamesa najavili da ove nedelje stiže besplatna ekspanzija, a već sada je Atlas Rises dostupan za preuzimanje, i donosi veliki broj dugo očekivanih novina, među kojima se nalaze 30 sati nove priče, još lepši izgled uz teksture visoke rezlucije i (konačno) multiplejer mod.

Sinplejer kampanja dolazi sa quest sistemom i granajućom pričom i novom međuplanetarnom rasom, takođe kroz priču igrači će otkrivati brojne tajne koje postoje u igri.

Konačno ali nadamo se ne i prekasno, multiplejer je tu, i pruža kooperativno igranje za do 16 igrača, koji zajedno mogu istraživati svemir i komunicirati međusobno. Tokom zajedničkih avantura, igrači će ostale saborce videti ne kao obične karaktere, već kao plutajuće orbite, možda će ovo razočarati neke, ali je ipak ogroman korak napred. Kao što je već poznato na svaki igrač svoje putovanje započinje na drugačijoj lokaciji, stoga je razvojni tim olakšao susrete sa drugim igračima dodavanjem portala za brzo putovanje na željenu ili nasumičnu planetu.

Atlas Rises donosi i novu mapu galaksije, koja sada pruža informacije o bogatstvima, konfliktima, ekonomiji, i vrsti života, na svakoj planeti, koje će biti još raznovrsnije. Na planetama je moguće istraživati i srušene letelice.

Letenje u No Man’s Sky je takođe poboljšano, i pruža mnogo bolje ali i kompleksnije iskustvo bitaka i samog letenja.

Ova ekspanzija, iako nazvana patch 1.3, donosi veliki broj veoma bitnih dodataka i zakrpi, kompletnu listu možete pročitati ovde, i željno iščekujemo da vidimo šta će zaposleni u Hello Games studiju još novo implementirati vrednim radom i željom da isprave stvari.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0