Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
Followers 0
Zwerko

Na jugu Rusije je osvanuo logo World of Tanks

1 post in this topic

polje-logo.jpg?fit=600%2C400

Na jugu Rusije, blizu mesta Krasnodar u polju je osvanuo veliki logo World of Tanks. Spekulisalo se da je ovo delo vanzemaljaca, ali se ipak ispostavilo da je ovo delo lokalnog zemljoradnika Jurija Belika koji igra World of Tanks već šest godina pod nadimkom ___Shift___.

Kada je saznao da 12. avgusta igra puni sedam godina, seo je u svoj „tenk“ sa namerom da napravil veliki poklon za ljude iz  Wargaminga i sve igrače World of Tanks.

yuri-i-njegov-tenk.jpg?resize=600%2C401

Juri „___Shift___Belik  i njegov tenk

Stariji sin ga je naučio da igra World of Tanks i od tada on i njegovi sinovi igraju u vodu zajedno. Yuri ima oko 44.000 odigranih partija, uglavnom vozi Sovjetske tenkove a preferira da igra srednje i teške tenkove. U poslednje vreme igru igra samo sa mlađim sinom zato što je stariji upisao Suvorov vojnu akademiju. Yuri predpostavlja da ga je igra inspirisala i motivisala da položi prijemi ispit i izabere taj poziv za sebe.

„World of Tanks je specijalna igra“, izjavio je Juri. „Inspiriše te da uradiš nešto veliko. Kao naprimer da izmeriš, obeležis i zaoreš veliko polje. Nadam se da se svima sviđa moj poklon.“

Juri, nama se svideo tvoj poklon, a vama? Da li vi imate neku sličnu priču? Da li je i vas ova igra inspirisala da uradite nešto veliko? Ako jeste, pišite nam na o tome na našoj Facebook stranici.

Više na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0