Jump to content

Majkrosoft radi na igri poput Horizon: Zero Dawn za Xbox


SolidChief

Recommended Posts

3079321-horizonzerodawn_e32016_aloy_vist

Mega uspešni PlayStation 4 hit s početka ove godine, Horizon: Zero Dawn, probrao je brojne pozitivne ocene, kako kod publike, tako i kod kritike.

Igra je to svakako zaslužila, jer je vlasnicima PlayStation 4 donela sjajan futuristički svet koji je pokazao da i konzolaške ekskluzive mogu da izgledaju prelepo, i pritom je to pratio sa zabavnim gejmplej mehanikama i zanimljivom pričom. Ovaj veliki hit će uskoro dobiti i svoj prvi DLC, najavaljen na nedavno završenom E3.

Uvidevši koliki je uspeh ova igra za Sony, izgleda da je i Majkrosoft konačno shvatio da uspešnu konzolu ne čini jak hardver, nego dobre i zabavne ekskluzive. Zato nas i ne čudi informacija da žele da naprave igru baš poput Horizon: Zero Dawn.

I kada kažemo “poput”, to mislimo i doslovno. Nedavno je primećeno da izvesni Sandor Roberts, vlasnik studija G3D, je pre par meseci na svom Linkedin profilu tražio “vodećeg dizajnera ambijenta” za potrebe rada na novom AAA naslovu za Majkrosoft “sličnom Horizon: Zero Dawn”.

Ovo je za sada jedina informacija koju imamo, ali se nadamo da ćemo uskoro saznati više, a ko zna, možda se na projektu već uveliko i radi, pa vidimo i prvi trejler na nadolazećeom Gamescomu.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...