Jump to content

Burne reakcije igrača na gašenje OpenIV alata za modovanje


SolidChief

Recommended Posts

gta-openiv.jpg?fit=450%2C225

Prošle nedelje je Take-Two kompanija ugasila OpenIV alat za pravljenje modova, a sada je red na igrače da kažu šta imaju.

Kao rezultat pokrenuta je peticija na sajtu change.org, gde svako može da se upiše, i da svoj glas. Trenutno je peticiju potpisalo 58 000 ljudi, ali broj i dalje raste.

Grand Theft Auto 5 je na Steamu dobio gomilu negativnih ocena od kada se desilo gašenje OpenIV, tako da su skorašnje ocene pretežno negativne (samo 12% pozitivnih od skoro 45 000 u ovom trenutku). Sve ocene su upućene zajedno sa negativnim i pogrdnim komentarima zbog ukidanja OpenIV alata.

Zajednica modera je izjavila kako su sada primorani da se vrate na vanila verziju igre, što je veoma poražavajuće, dodali su još i da će se, uprkos sprovedenim merama, onlajn varanje nastaviti.

Vaš autor je u GTA 5 proveo više vremena i imao više zabave uz različite modove, nego u multiplejeru. Logična je reakcija čitave zajednice i bes je svakako emocija koja preovladava. Slobodno se uputite na change.org i podržite zajednicu.

Ispod možete pogledati video, napravljen uz pomoć OpenIV alata, u kome je predstavljeno njegovo gašenje i smrt modovima. Ljudi u odelima, koji predstavljaju Rockstar i Take-Two, ubijaju Super Maria, Hulka, i uništavaju vozila koja je je omogućio ovaj popularni alat.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...