Jump to content

U znak završetka letnje rasprodaje, GOG deli besplatne kopije igre Fantasy General


SolidChief

Recommended Posts

Fantasy-General.jpg?fit=450%2C338

Početkom meseca je krenula GOG letnja rasprodaja igara, sa velikim brojem naslova na popustu i do 90%. Sada se već polako približavamo kraju ovih akcija, ali iznenađenjima nije kraj, svako ko bude želeo, može da preko GOG platforme “ugrabi” video igru Fantasy General, i to potpuno besplatno.

Fantasy General je izašao 1996. godine, od strane izdavača Strategic Silmulations, i 2015. godine je stigao na GOG platformu. Igra pripada turn based žanru, smeštena je u fiktivnom svetu i postoje dve strane, strana Dobra i strana Zla, sa jedinstvenim trupama . Igrači mogu igrati kampanju i mečeve protiv računara ili drugog igrača. U kampanji igrač bira jednog od četiri heroja, sa ciljem da porazi Shadowlorda i njegova četiri generala, preko pet kontinenata.

Igru možete uzeti bez vađenja novčanika do 19. juna u 2h ujutru, dok se rasprodaja završava 20. juna. Kao što smo već pomenuli, na prvu kupovinu dobijate igru Rebel Galaxy besplatno, a ako potrošite 10$, kao bonus dobijate igru Alan Wake’s American Nightmare. Od sada, RiME možete kupiti sa GOG-a i uživati u potpunosti, zato što je Denuvo zaštita uklonjena iz igre.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...