Jump to content

HARDWARE: Steelseries QcK XXL


Zwerko

Recommended Posts

DSC_0053.jpg?fit=600%2C400

Da li ste ikada poželeli jako veliku podlogu za miša? Ali baš baš veliku, ono da vam prekrije skoro pa ceo sto? Ako jeste onda je QcK XXL prava stvar za vas!

Zaista velika QcK podloga!

Steelseries QcK podloge su već duži vremenski period jako popularne na tržištu iz razumljivih razloga – uz relativno pristojnu cenu dobijate solidnu i dugotrajnu podlogu. U pitanju su kvalitetne platnene podloge koje su odozgo presvučene finom tkaninom koja omogućava jako brzo kretanje miša sa minimalnim trenjem. Pritom tkanje je takvo da obezbeđuje idealan treking bilo optičkog bilo laserskog senzora na svakom delu podloge. Sa donje strane se nalazi potpuno gumirani sloj koji obezbeđuje da podloga uvek stoji čvrsto u mestu.

DSC_0050.jpg?resize=600%2C400

QcK je od kad se pojavio evoluirao u više različitih dimenzija i tipova, od onih jako malih pa do onih solidno većih, od standardne debljine pa do onih koje daju znatno puniji osećaj. Ipak ništa od toga nije moglo da nas pripremi za trenutak kad smo otpakovali njihovu najnoviju XXL podlogu. Same dimenzije od 900×400 milimetara deluju impozantno ali tek kad razmotate ovo čudo shvatite da je tih 900mm širine zapravo skoro pa ceo metar. Praktično kao da ste razmotali peškir za plažu. Naravno za ovo vam treba ili jako veliki sto ili da podlogu stavite i ispod tastature, što sasvim lepo funkcioniše čak i sa poprilično velikim tastaturama. Sve u svemu QcK XXL je zaista najveća podloga koju smo ikada videli a i probali.

Da li je nekome potrebna baš ovako velika podloga?

Ovo je nešto što se samo po sebi nameće kao pitanje i odgovor je verovatno u najvećem broju slučajeva negativan. S druge strane postoje recimo igrači koji igraju CS:GO na ekstremno malim sensitivity setovanjima da bi mogli jako precizno da snajpuju i onda im treba jako puno prostora da „peglaju“ mišem kada se kreću ili okreću ka protivniku. Njima je ovakva podloga praktično idealna, ali treba imati u vidu da za takav način igre onda treba i solidna fizička spremnost jer kretnja miša velikom brzinom s jednog na drugi kraj ove podloge uopšte nije naivan zadatak.

DSC_0051.jpg?resize=600%2C400

Treba istaći i da je XXL skoro pa četiri puta skuplji od standardnog QcK ali imajući u vidu razliku u utrošku materijala rekli bismo da je taj dodatni trošak sasvim opravdan.

Karakteristike:

Model Steelseries QcK XXL
Tip Platnena podloga
Dimenzije 90x40x0,4 cm

 

Pročitajte više na sajtu

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Zwerko said:

Da li ste ikada poželeli jako veliku podlogu za miša?

 

22 hours ago, Zwerko said:

Da li je nekome potrebna baš ovako velika podloga?


Да, мени! Кликнуо сам, али нигде не видим било какве информације о наградној игри или где да је преузмем??

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...